Skip to main content

7 دلیل استفاده از وردپرس

| تیم سئوهاما

اگر شما بخواهید یک سایت راه اندازی کنید از چه CMS استفاده می‌کنید؟ وردپرس، جوملا، دروپال، نیوک، تایپو3 و ... کدام را ترجیح می‌دهید؟ بسیاری از افراد در پاسخ به این سوال، وردپرس را انتخاب می‌کنند. شما چطور؟ اگر شما هم جزء این دسته افراد هستید، دلیل شما برای این کار چیست؟ 
وردپرس به عنوان محبوب‌ترین سیستم مدیریت محتوا (CMS) در جهان شناخته می‌شود که به وسیله‌ی آن می‌توانید انواع مختلفی از وب سایت‌ها و بلاگ‌ها را راه‌اندازی کنید. این CMS پرطرفدار در 27 مِی 2003 توسط مت مولنوگ به صورت رسمی عرضه شد. در ابتدا بیشتر استفاده‌کنندگان از وردپرس، افرادی بودند که وبلاگ می‌نوشتند؛ اما با گذشت زمان، بروزرسانی‌های مختلفی در آن ایجاد شد و کاربران توانستند علاوه بر وبلاگ، انواع مختلفی از وب سایت را راه‌اندازی کنند. وجود افزونه‌ها و طراحی‌های اختصاصی در پوسته‌های وردپرس نقش پررنگی در این امر داشت. امروزه در بیش از 75 میلیون وب سایت از وردپرس استفاده شده است. شاید بپرسید چرا بسیاری از افراد برای راه اندازی وب سایت خود از وردپرس استفاده می کنند؟ برای پیدا کردن پاسخ این سوال ادامه مقاله را مطالعه کنید. ما در این مقاله می‌خواهیم درباره‌ی وردپرس و 7 دلیل استفاده از آن صحبت کنیم. اگر شما هم علاقمند هستید تا بدانید چرا بیشتر افراد برای طراحی و راه اندازی سایت خود از وردپرس استفاده می‌کنند، با ما همراه باشید. 

همچنین اگر به علاقه‌مند به طراحی سایت اختصاصی هستید، به شما پیشنهاد می‌کنیم طراحی سایت تخصصی را مطالعه فرمایید.

7 دلیل استفاده از وردپرس

قابلیت‌ها و امکانات وردپرس باعث شده است تا افراد زیادی از آن استفاده کنند. دلایل مختلفی برای انتخاب وردپرس وجود دارند. ما در این قسمت به 7 دلیل مهم برای انتخاب و استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس اشاره می‌کنیم. 

1- محبوبیت بالا 

همان‌طور که قبلا گفتیم، وردپرس محبوب‌ترین CMS در جهان است. تقریبا یک چهارم وب سایت‌های دنیا با استفاده از این CMS راه اندازی شده‌اند. نصب، راه‌اندازی و ارتقا ساده و رایگان این CMS باعث شده است تا مورد استقبال قرار بگیرد و با سایر سیستم‌های مدیریت محتوا فاصله ی قابل توجهی داشته باشد. به دلیل سادگی و استفاده راحت، بسیاری از افراد مبتدی که قصد راه‌اندازی سایت دارند، قطعا به سراغ وردپرس می‌روند. آنها می‌دانند که برای کار با وردپرس نیازی به دانش فنی بالایی ندارند و به راحتی می توانند سایت خود را راه اندازی کنند. 

2- هزینه پایین در مقایسه با سایر سیستم ها

هزینه نصب، شخصی‌سازی و نگهداری وردپرس در مقایسه با سایر سیستم های مدیریت محتوا مانند جوملا، دروپال و ... کمتر است. کاربران می توانند نسخه رایگان وردپرس را دانلود و از آن استفاده کنند. با توجه به اینکه وردپرس از قبل کدگذاری شده است، برای راه اندازی آن نیازی به پرداخت هزینه مجدد جهت برنامه نویسی نیست. بیشتر قالب‌ها و افزونه های آن رایگان است و کاربران به راحتی می توانند از آن استفاده کنند. البته اگر کاربران بخواهند ایده های فکری و سلایق خود را در سایت اعمال کنند، باید از یک طراح و برنامه نویس کمک بگیرند. پیدا کردن افرادی که در طراحی و توسعه وردپرس مهارت دارند، کار سختی نیست. 

3- انعطاف پذیری فوق العاده و قابلیت شخصی سازی 

یکی از دلایل محبوبیت بالای Wordpress ، انعطاف پذیری فوق العاده ی آن است. این ویژگی باعث شده است تا نیاز بسیاری از کاربران برآورده شود. علاوه براین، به طراحان سایت و توسعه دهندگان این امکان را می دهد تا بتوانند طرح‌ها و برنامه‌های موردنظر خود را ایجاد و در صورت لزوم، اصلاح کنند. این سیستم مدیریت محتوا شرایطی را فراهم می‌کند تا کاربر بتواند هر نوع شخصی‌سازی که نیاز دارد را روی سیستم پیاده‌سازی کند. یعنی وردپرس چارچوب مشخصی را برای افراد تعیین نکرده است تا موظف باشند که حتما آن را اعمال کنند. در واقع می‌توان گفت که وردپرس، فرد را مجبور نمی‌کند تا مطابق با یک چارچوب خاص عمل کند، بلکه با خواسته و اراده کاربر همراه می‌شود. به همین دلیل کاربران می‌توانند انواع سایت‌های فروشگاهی، خبری، شخصی، شرکتی و ... را با کمک وردپرس بسازند. 

4- منبع باز بودن 

وردپرس ، فضای زیادی برای گسترش دارد. یعنی این سیستم می‌تواند به صورت خود‌میزبان عمل کند. کاربران می‌توانند بدون پرداخت هزینه، وردپرس را بارگیری و نصب کنند و ارتقا دهند. وجود بیش از 50هزار افزونه رایگان در وردپرس، کار را برای کاربران راحت کرده است. کاربران می‌توانند به صورت رایگان به تعداد زیادی فرم تماس، افزونه‌های سئو و ... دسترسی داشته باشند. به این وسیله می‌توانند سایت خود را از همه جهت بهبود بخشند. امروزه شرکت‌های زیادی در زمینه تولید افزونه و قالب وردپرس فعال هستند. این امر باعث شده است تا فضای زیادی برای گستردگی بیشتر وردپرس وجود داشته باشد. 

5- استفاده راحت 

استفاده راحت و آسان از وردپرس یکی از دلایل محبوبیت این سیستم به شمار می‌رود. به طوری که افراد در هر سنی (نوجوان تا کهنسال) می‌توانند به راحتی از این سیستم استفاده کنند. با گشتی در اینترنت می‌توانید منابع موردنیاز برای آموزش وردپرس را پیدا کنید و به صورت رایگان از آنها استفاده کنید. این ویژگی بارز وردپرس است و در هیچ سیستم مدیریت محتوای دیگری وجود ندارد. 

6- وجود قالب‌ها و افزونه‌های رایگان و غیر رایگان بیشمار

قالب‌ها و افزونه‌های متنوعی در وردپرس وجود دارند که کاربران می‌توانند به صورت رایگان از آنها استفاده کنند. هر کاربر می‌تواند با توجه به نیاز و سلیقه‌ی خود، قالب موردنظر را انتخاب و با استفاده از افزونه‌های موجود، یک سایت حرفه ای طراحی کند. به این ترتیب، امکان شخصی‌سازی سیستم وردپرس وجود دارد. افزونه‌ها و قالب‌های رایگان و غیررایگان وردپرس شرایطی را فراهم می‌کنند تا کاربر بتواند تغییراتی را در سایت وردپرسی خود ایجاد کند. 

7- امنیت وردپرس

وردپرس به عنوان یکی از امن ترین سیستم‌های سایت ساز شناخته می‌شود. البته امنیت آن 100درصد نیست و برای افزایش ایمنی آن باید نکات امنیتی لازم را در زمان نصب رعایت کرد. بنابراین برای سایت وردپرسی خود از افزونه‌های امنیتی استفاده کنید و بروزرسانی‌های آن را به موقع انجام دهید. CMS وردپرس با شناسایی نقاط ضعف خود، بروزرسانی‌های جدیدی ارائه می‌دهد. به این ترتیب، نقاط ضعف خود را بهبود می‌بخشد و باعث افزایش امنیت سایت می‌شود. 


سخن پایانی درباره‌ی دلایل استفاده از وردپرس

وردپرس یکی از سیستم‌های مدیریت محتوا است که به دلیل ویژگی‌های خاص خود موردتوجه بسیاری از کاربران قرار گرفته است. سادگی و راحتی استفاده از این CMS در کنار هزینه‌های پایین نصب، راه‌اندازی و ارتقاء ، آن را به محبوب‌ترین سیستم مدیریت محتوا در جهان تبدیل کرده است. بسیاری از افراد در هنگام انتخاب CMS برای راه اندازی سایت، وردپرس را در اولویت قرار می‌دهند. علت این امر، قابلیت‌ها و امکانات این سیستم مدیریت محتوا است. از جمله سایت‌های معتبر دنیا که با استفاده از وردپرس راه اندازی شده اند می‌توان به سایت‌های نیویورک تایمز، کاخ سفید، jQuery، BBC America و Microsoft news اشاره کرد. 
ما در این مقاله، 7 دلیل استفاده از وردپرس را نام بردیم. البته برای استفاده از وردپرس دلایل دیگری مانند مدیریت آسان، پشتیبانی قدرتمند، ریسپانسیو بودن، یادگیری آسان، ظاهر جذاب و حرفه ای و ... هم وجود دارند. 


برچسب ها


آخرین مقالات