سئو به معنای بهینه سازی برای موتورهای جستجو است. سئو شامل فرایندهایی است که باعث بهبود رتبه کل سایت یا یک صفحه از وبسایت برای یک یا چند کلیدواژه در موتورهای جستجو نظیر گوگل میشود. این بهبود رتبه منجر به افزایش ترافیک ورودی و میزان بازدید سایت میشود.
سئو سایت چیست و چرا سئو سایت مهم است
سئو چیست به زبان ساده و هر آنچه باید در مورد سئو بدانیم
سئو سایت آیا می خواهید همه چیز را در مورد سئو یاد بگیرید؟ قبل از اینکه نحوه کار و نحوه انجام سئو را به شما آموزش دهیم، ابتدا به تعریف سئو می پردازیم و سپس به نحوه عملکرد سئو خواهیم پرداخت.
سئو چیست ؟
سئو سایت با مفهوم جدید یعنی تولید محتوا اصولی برای اطلاع رسانی دقیق به مخاطب دیگر سئو سایت به معنی بهینه سازی یرای موتورهای جستجو نیست. سئو سایت با مفهموم جدید دریچه جدید از بازار یابی محتوا میباشد که در ادامه به آن میپردازیمم.
سئو سایت راه اندازی یک کسب و کار در دنیای امروز است سئو سایت بهینه شدن و بهتر دیده شدن است سئو افزایش فروش است سئو راهکار عملیاتی تیم فروش برای ارتباط بهتر از مشتری است.
سئو سایت را در صفحه اول گوگل محدود نکنید سئو سایت را برای بهتر کردن کسب و کار استفاده کنید گاهی یک عکس میتواند برای شما ورودی ایجاد کند که ساعت ها بازاریابی نمیتواند، قبل از سئو مشتری خود را بشناسید.
بهتر است بگوییم قبل از شروع سئو کمی با بازرایابی و سپس کمی با بازرایابی محتوا آشنا شوید.
شناخت بازار هدف گامی بزرگ برای سئو است. یک سئو هدفمند توان این را دارد کسب و کار شما را تغییر دهد.
سئو سایت یا سئو چیست ؟
سئو سایت چیست ؟ به هر فعالتی که در راستای بهبود سایت برای دیده شدن بهتر در موتور های جستجو انجام میشود گفته میشود.
سئو چیست ؟ برای هر چیزی ممکن است انجام شود بریا کانال تلگرام یا پیج اینستاگرام حتی برای اپلیکیشن منتشر شده در یک توسعه دهنده و ......
سئوسایت با تغییرات الگوریتم های موتور های جستجو هروز در حال تغییر میباشدد این مقاله حاصله تجربه سئو سایت حرفه ای انجام شده برای برخی از بهترین برند ها میباشد در ادامه با ما باشید و تجربیات سئو سایت خود را برای ما ارسال کنید.

آخرین تغییرات الگوریتمهای گوگل با تاثیر مستقیم بر سئو سایت
افزایش اهمیت به اکسیما در سئو سایت های فروشگاهی و تغییر نمایش محصول بجای تصویر
بهبود گذارش دهی های گوگل در وبمستر
اهمیت بیشتر گوگل دیسکاور و درک منطقی گوگل از جستجو های کاربران
با توجه به تغییرات اخیر و هوشمندی بیشتر گوگل به نظر میرسدشاهد تغییر اساسی در نتایج خواهیم بود بدین معنی که ممکن است به یک کاربر با جستجو سئو سایت 10 سایتی را نشان دهد که بیشتر با سلایق او همسو بوده به کاربر دیگر 10 سایت متفاوت
در سال 2019 این اتفاق افتاد و به حباب گوگل معروف شد ولی با تغییر بروز رسانی ها ظاهرا حباب در حال تبدیل شدن به یک نتیجه کامل میباشد.
جایگاه یا موقعیت صفر گوگل (Position Zero) که اختصارا با P0 نشان داده میشود، اولین نتیجه جستجوی ارگانیک (و نه تبلیغاتی) گوگل است که بالاتر از بقیه نتایج نشان دادهشده حتی جایگاه یک، برای یک جستجوی خاص، قرار میگیرد. این نتیجه، علاوه بر اطلاعات، شامل url و عنوان صفحه سایت است.
این جایگاه بیشتر برای مطالبی که جنبه آموزش سریع دارند یا سوالی هستند که میزان بالای دارد و نتیجه جستجو برای همه مشترک هست
مثل تنظیم dns یا پاک کردن کش کروم که سوال و جواب مشخصی دارد.
با توجه به گذارشت این گذارش دهی برای صفحات لندینگ میباشد که گذارشت کامل تر و اثر بخش تری برای وبمستر ها ارائه میدهد که باعث بهبود عملکرد سئو سایت میگردد. هم اکنون میتوانید این تغییرات را در Google Analytics خود ببینید.
با توجه به تغییرات جدید و آپدیت رسمی 2022 گوگل احتمال حذف سایت های تک صفحه ای که فقط برای سئو سایت به صورت سیاه طراحی شده اند بالاگرفته است این اتفاق احتمالا تا پایان ماه december 2022 نهایی شده و با شروع سال جدید میلادی 2023 فقط سایت هایی می مانند که اصول سئو را رعایت کرده و محتوا برای مخاطب ایجاد کرده اند نه برای گوگل!
پایان سئو سیاه و سلام سئو محتوا
بی سابقه ترین آپدیت گوگل برای سئو سایت ها اتفاق افتاد. گوگل رسما این مفهوم را اعلام کرد فقط به سایت هایی اهمیت میدهد که محتوایی تولید کنند که برای مخاطب باشد نه برای سئو کردن این بیدن مقهوم است که در گذشته و حال بیشتر مطالب برای سئو تولید میشد و گوگل با توجه به الگوریتم های قبلی این مطالب را در نتایج جستجو نمایش میداد، ولی در حال حاضر نتنها این کار را نمیکند بلکه تمام این نوع مطالب را حذف و سایتهایی که برای لینک سازی این نوع مطالب استافده میشد نیز دچار جریمه و حذف میگردند.
هدف اصلی این کار اهمیت به محتوا و پاکسازی مجدد گوگل از سایت های بی محوا میباشد.
با افزایش جستجوی صوتی و گجت های مبتنی بر هوش مصنوعی بزودی شاهد تغییر اساسی در نتایج جستجو و مشاهده نتایجی خواهیم بود که در سرچ وب در هیچ جایگاهی نیستند اما در جستجو صوتی جایگاه نخست را دارند.
chatGpt یک بات براساس هوش مصنوعی است چت جی پی تی میتواند موضوعها و مباحث پیچیدهای را در حوزههای تخصصی مختلف مثل فیزیک، ریاضی و برنامه نویسی درک کند. حتی میتواند برای شما یک رزومه بنویسد. با توجه به این مثله که سئو عمده وظیفه اش پاسخ به سوالات است chatgpt دقیقا توسط کاربران دارد جایگزین جستجو های سئو میشود
chatGpt یک الگوریتم هوشمند باری پاسخ اصلاح و آموزش است تاثیر مستقیم بروی سایت های خاکستری زرد و سئو سیاه خواهد داشت اما با توجه به عملکرد میتوان امید وار بود با حذف سایت های این سبکی راهی برای برند های اصلی و فروشگاه های حرفه ای باز شود.
گوگل دیسکاور کارکردی شبیه به اکسپلور اینستگرام دارد و با برنامه ریزی دقیق میتوان از این هجم ورودی استفاده درستی کرد.
امکان نمایش محتوا در دیسکاور، تفاوتی با سئوی معمولی ندارد. پس در درجه اول سعی کنید تمام اصول اساسی سئو را در محتواهایی که قصد دارید در Google Discover نمایش داده شود، رعایت کنید. به طور کلی، هیچ کاری وجود ندارد که شما به طور خاص برای دیسکاور انجام دهید. قبل از هر چیز باید یک محتوای عالی و باکیفیت ایجاد کنید که برای مخاطبان هدفتان نوشته شده باشد. به علاوه شما باید یک وبسایت خیلی خوب داشته باشید تا تجربه کاربری فوق العادهای را به کاربرانتان ارائه کند.
سایت های که اصول طراحی یا فرایند خرید را بر اساس پرسونا میگذارند شاهد رشد امتیاز خواهند بود
پرسنا در سالهای اخیر اهمیت زیادی پیدا کرده بود اما در ابتدای سال جدید بصورت نامحسوس شاهد رشد سایت های اهمیت دهنده هستیم
اکسیما ها برای نشانه گذاری قسمت های مهم استفاده میشوند.
دقت اکسیما ها بقدری بالا رفته است که تشخیص ریال و تومان را در قیمت گذاری میدهند اگر سایت فروشگاهی دارید تمام اکسیما های سایت را رعایت کنید.
محتوای مناسب برای بهینه سازی وب سایت شامل محتوای اصلی، محتوای تصویری، محتوای ویدئویی و… است.
شما میتوانید با ایجاد محتوای با کیفیت و مرتبط با کلمات کلیدی، بهینه سازی محتوای وب سایت خود را شروع کنید.
SEO ، سئو سایت چیست ؟
SEO مخفف Search Engine Optimization به معنی "بهینه سازی موتورهای جستجو" است. به عبارت ساده، سئو سایت فرآیند بهبود رتبه سایت است که از طریق آن، سایت بازدیدکننده بیشتری داشته باشد. زمانی که کاربران محصولات یا خدمات مرتبط با کسب و کار شما را در گوگل، بینگ و... جستجو می کنند، هرچه سایت شما در نتایج جستجو رتبه بهتری داشته باشد، احتمال بیشتری برای جذب مشتریان به کسب و کار خود خواهید داشت.
با توجه به بروز رسانی گوگل مفهوم سئو سایت از بهینه سازی برای موتورهای جستجو به بهینه سازی برای کاربر اطلاع رسانی درست و محتوای کاربردی تغییر کرده است.
سئو سایت به زبان ساده
سئو سایت به تکنیک هایی اشاره دارد که به وب سایت شما کمک می کند تا در صفحات نتایج موتورهای جستجو (SERP) رتبه بالاتری داشته باشد. به زبان ساده تر، اگر شما یک کلمه را در گوگل جستجو کنید، تعداد زیادی سایت را مشاهده می کنید. این سایت ها با رعایت اصول و تکنیک ها در صفحه اول گوگل بالا آمده اند. یکی از این تکنیک ها، سئو است که به افزایش رتبه سایت کمک می کند. جستجوی بالای برخی کلمات توسط کاربران موجب می شود تا درآمد سایت های صفحه اول به میزان زیادی افزایش پیدا کند.
اگر شما عبارت خرید عسل طبیعی را در گوگل جستجو کنید، متوجه می شوید که این عبارت در هر ماه ۱۱۰۰۰۰۰۰ بار توسط کاربران ایرانی در گوگل سرچ می شود. یعنی ۱۱۰۰۰۰۰۰کاربر به دنبال استفاده از عسل طبیعی هستند.
اگر یک تولید کننده عسل (زنبوردار) دارای سایت باشد و بر روی سئو آن به خوب کار کند، در صفحه اول گوگل دیده می شود. در صورتی که در رتبه های 1 تا 3 باشد، تعداد زیادی از افرادی که این کلمه را جستجو می کنند، وارد سایت عسل موردنظر می شوند.
ورود کاربران به سایت می تواند تعداد مشتریان عسل طبیعی این تولید کننده را افزایش دهد. با قرار دادن مقالاتی در مورد مزایای استفاده از عسل در پیشگیری و درمان بیماری ها می تواند اطلاعات کاربران را افزایش دهد و باعث افزایش فروش محصول خود شود. حالا اگر این تولید کننده علاوه بر عسل، در زمینه فروش سایر محصولات زنبور عسل یا وسایل زنبورداری هم فعالیت کند، با جذب مشتریان بیشتر و فروش این محصولات هم به سود بیشتری می رسد.

باید توجه داشت که سئو یک کانال کشش دیجیتال برای افزایش فروش است. سئویی که باعث افزایش فروش یک شرکت، فروشگاه یا هر سایت دیگری نشود را نمی توان سئو دانست. seo صرفا یک کار فرسایشی برای کسب جایگاه یک گوگل نیست!!! سئو، هنر دیده شدن در بهترین جا برای فروش است. از سئو برای فروش بیشتر استفاده کنید نه برای دیده شدن در دید رقبا ! آن ها شما را می بینند پس نیازی به صرف هزینه و افزایش جایگاه سایت خود ندارید.
در ابتدا بهتر است این موضوع را روشن کنیم که سئو به معنای فریب دادن و یا دستکاری موتورهای جستجو نیست بلکه سئو یک روند است که باید در مسیر بهبود ارتباط کاربر با سایت انجام شود.
چرا باید سایتمان را سئو کنیم ؟ چرا باید به سئو سایتمان اهمیت بدهیم
در حالی که تبلیغات پولی، رسانه های اجتماعی و سایر پلتفرم های آنلاین می توانند برای وب سایت ها ترافیک ایجاد کنند، اکثر ترافیک آنلاین توسط موتورهای جستجو هدایت می شود.
نتایج جستجوی ارگانیک به ما نشان میدهد که سئو وبسایت برای جستجوگران باهوش معتبرتر به نظر میرسد و کلیکهای بیشتری نسبت به تبلیغات پولی دریافت میکند. به عنوان مثال، از تمام جستجوهای املاک در ایالات متحده، تنها 2.8٪ از مردم بر روی تبلیغات پولی کلیک می کنند.
به طور خلاصه سئو بیشتر از هر راه دیگری در موبایل و دسکتاپ ترافیک ایجاد میکند.
سئو همچنین یکی از تنها کانالهای بازاریابی آنلاین است که در صورت راه اندازی صحیح، میتواند در طول زمان به سودآوری ادامه دهد. اگر محتوای عالی ارائه دهید که شایسته رتبه بندی برای کلمات کلیدی مناسب باشد، ترافیک شما به مرور زمان بسیار بالا می رود، در حالی که تبلیغات برای ارسال ترافیک به سایت شما نیاز به بودجه مستمر دارد.
چه کسانی به سئو سایت نیاز دارند ؟
تمامی مشاغل به سئو نیاز دارند زیرا سئو بادوام ترین و مقرون به صرفه ترین راه برای رسیدن به مشریان بالقوه در هر لحظه از شبانه روز میباشد. هر سال نسبت به قبل نیاز به سئو بیشتر و بیشتر میشود. همانطور که مصرف کنندگان و مشتریان به صورت انبوه به سمت بازارهای آنلاین سوق پیدا میکنند، صاحبان مشاغل حتی سنتی ترین مشاغل نیز متوجه شدند که باید تغییر به سمت دیجیتال مارکتینگ را تسریع کنند.
چگونه سایت خود را سئو کنیم ؟
اگر خودتان میخواهید سئو سایتتان را انجام دهید، باید حتما آموزش ببینید. بدون داشتن مهارت و صرفا با مطالعهی چند مقاله، سئو کردن وبسایت میتواند باعث ایجاد مشکلات مختلفی در سایت شما شود که ممکن است آسیب های جبران ناپذیری را به سایتتان بزند. بهتر است قبل از هر کاری از یک کارشناس سئو یا شرکت سئو معتبر کمک بگیرید تا شما را در سئو و بهینه سازی کردن سایت راهنمایی کند.
تاثیر سئو در کسب و کار
در بازار پر رقابت امروز، دیده شدن در فراگیرترین فضای تبلیغاتی جهانی یعنی اینترنت، اهمیت بسیار زیادی دارد. این امر با استفاده از کانال های کشش مختلف از جمله تبلیغات آنلاین، تبلیغات گوگل، بازاریابی در شبکه های اجتماعی، بازاریابی اپلیکیشن، سئو و… انجام می شود.
اما چرا سئو این قدر برای کسب و کارها اهمیت دارد؟! قبل از هرچیز باید بگوییم که میزان این اهمیت برای تمام کسب و کارها یکسان نیست. اما برای اغلب کسب و کارهای آنلاین سئو اهمیت بسیار زیادی دارد و ما به 3 دلیل بسیار مهم آن می پردازیم:
چرا سئو برای کسب و کارها اهمیت دارد؟
شما می توانید با سئو اصولی و هدفمند، افرادی را با سایت تان آشنا کنید که دقیقا به دنبال شما (محصول یا خدمات) می گردند و به راحتی می توانید آن ها را از مشتری بالقوه به مشتری بالفعل تبدیل کنید.
هزینه کمتر نسبت به سایر روش های بازاریابی دیجیتال
همچنین شما هزینه بسیار کمتری نسبت به سایر روش های بازاریابی دیجیتال انجام خواهید داد اما به درصد بالایی از مشتریان حوزه خود دسترسی پیدا می کنید.
کسب اعتماد و اعتبار
مخاطبان با جستجو در گوگل به دنبال حل مشکل یا رفع نیاز خود هستند و شما با حضور در نتایج گوگل فرصت این را دارید تا مشکل این مخاطبان را حل کنید و اعتماد آن ها را به خود جلب کنید.
سئو و بازاریابی
یکی از مهم ترین بخش های بازاریابی دیجیتال، سئو است. بسیاری از جستجوهایی که انجام می شود، با هدف تجاری صورت می گیرد. به این معنا که افراد هر ساله برای یافتن اطلاعات در مورد محصولات و خدمات مختلف به جستجو در گوگل و سایت های مختلف می پردازند.
دیده شدن بیشتر و رتبه بالاتر در نتایج جستجو نسبت به رقبای شما می تواند تأثیر مهمی بر نتیجه شما داشته باشد. استفاده از اطلاعات غنی و مقالات مرتبط با موضوع می توان به افزایش بازدید سایت کمک کنند.
افراد زمانی که بتوانند در یک سایت به پاسخ سوالات و نیازهای خود برسند، به سایت های دیگر رجوع نمی کنند و در همان سایت اولیه باقی می مانند. وقتی متوجه شدید که کاربران وبسایت شما چه میخواهند، میتوانید آن دانش را در سراسر وبسایت، ویژگیهای رسانههای اجتماعی و موارد دیگر پیادهسازی کنید.
نتایج تحقیقات نشان می دهند که مردم در کشورهای مختلف دنیا 7-6 میلیارد بار از موتورهای جستجو استفاده می کنند. 80-70% کاربران وارد لینک های تبلیغی نمی شوند.
افرادی که با کلیک بر روی لینک سایت شما، به صورت آنلاین وارد آن می شوند نسبت به افرادی که از طریق بازاریابی جذب می کنید، هزینه کمتری برای شما خواهند داشت تا به یک مشتری واقعی تبدیل شوند.
در حال حاضر، بیشتر کاربران، کالاها و خدمات موردنیاز خود را بر روی موبایل جستجو می کنند. بر اساس مطالعات صورت گرفته، از سال 2015 به بعد نشان می دهند جستجوی موبایل بیشتر از دسکتاپ شده و سهم دسکتاپ در میان ابزارهای جستجو به کمتر از 50% رسیده است.
انواع سئو
سه نوع عملیات سئو وجود دارد که شامل سئو کلاه سفید، سئو کلاه خاکستری و سئو کلاه سیاه می شوند.
سئو کلاه سفید White Hat Seo :
سئو کلاه خاکستری Gray Hat Seo :
سئو کلاه سیاه Black Hat Seo :
مراحل انجام سئو
عملیات سئو سایت باید به طور مستمر و با حوصه فراوان انجام شود. اگر به تازگی وب سایت خود را بالا آورده اید، چند ماهی طول می کشد تا گوگل به وبسایت شما اعتماد کامل کند و در نتایج صفحه اول ظاهر شوید. اولین کاری که باید در عملیات سئو سایت انجام دهید، استفاده از ابزارهایی است که به صورت رایگان و به سادگی می توانید از آن ها استفاده کنید.
1- تولید محتوای با کیفیت
در حال حاضر اگر سوالی برای کسی پیش بیاید، به اینترنت مراجعه می کند. پیشرفت علم و گسترش تکنولوژی باعث شده تا افراد بتوانند با جستجوی سوال خود در اینترنت به پاسخ آن برسند. هنگامی که یک سوال را جستجو می کنند، تعداد زیادی لینک در صفحه گوگل می بینند که هر کدام یک محتوا هستند. ظرفیت وب در زمینه تولید محتوا، نامحدود است. به همین دلیل، محتواهای زیادی در اینترنت وجود دارند که آن را به یک منبع غنی اطلاعات تبدیل کرده اند. مردم با مطالعه محتوا به پاسخ سوالات خود می رسند و می توانند نیازهای خود را برطرف نمایند. برای مثال اگر به دنبال سئو تضمینی هستند، می توانند با جستجوی این عبارت در گوگل، به محتواهایی در این مورد دسترسی پیدا کنند. یک محتوای قدرتمند باعث آگاه سازی کاربر می شود و اطلاعات او را افزایش می دهد. محتواها به صورت متن، صوت، ویدئو و تصویر منتشر می شوند. یک محتوای خوب تاثیر زیادی در افزایش بازدید موتورهای جستجو و جذب مخاطب دارد. کاربران با استفاده از مطالب مفید سایت شما، به یک مشتری بالقوه تبدیل می شوند. شما با تولید محتوای سودمند خود می توانید خوانندگان خود را راهنمایی کنید و به این وسیله آنها را تشویق نمایید تا کالا یا خدمات شما را خریداری کنند. با این کار، سودآوری کسب و کار شما افزایش می یابد.
2- ثبت در سایت کنسول گوگل (Google Search Console)
3- نصب Yoast SEO
4- ساخت Site map یا نقشه سایت
5- ساخت فایل Robots.txt
6- تعیین استراتژی سئو سایت
7- انتخاب کلمات کلیدی
8- آنالیز رقبا
۹- انتخاب عنوان مناسب
۱۰- عنوان با متای مرتبط (Meta Title)
۱۱- سئو داخلی
۱۲- سئو خارجی
۱۳- پیاده سازی URL های کاربر پسند
۱۴- متن جایگزین تصویر (Alt text)
۱۵- بالا بردن سرعت بارگذاری
سئو فروشگاهی
فرض کنید یک سایت فروشگاهی راه انداخته اید، تمام تلاشتان را برای این کسب و کار انجام داده اید ولی اگر نتوانید بازدیدکننده داشته باشید، تمام تلاشتان به هدر می رود. اینجا زمانی ست که سئو فروشگاهی می تواند نقش مهم برای شما ایفا کند. در حقیقت برای آنکه بالاتر از رقبای خود باشید، باید بیشتر و بهتر روی محتوای خود فعالیت داشته باشید.
نقاط قوت و ضعف وب سایت خود را بشناسید و روی آنها تمرکز داشته باشید. البته یکی از راه های ساده برای بالا بردن تعداد بازدید کنندگان و کسب رتبه در زمان کوتاه، خرید جایگاه یا تبلیغات از گوگل است. این تبلیغات با اسم Adwords شناخته می شوند و می توانند به کسب رتبه کمک به سزایی داشته باشد.
سئو برندی
گوگل با سایت هایی که برند معتبری دارند، متفاوت رفتار می کند. خلاصه بخواهیم بگوییم، گوگل برند ها را دوست دارد چون کاربران آنها را دوست دارند و همیشه بهترین جواب ها دست سایت های برند است. در بعضی موارد هم صرفا گوگل به برندها لطف ندارد، بلکه کاربران هستند که باعث بالا رفتن ارزش آن صفحه می شوند. به طور مثال، ممکن است شما قیمت کالایی را جستجو کنید و به محض دیدن نام دیجی کالا، وارد آن سایت شوید. در این حالت برند دیجی کالا برای شما یک برند ایمن است و شما به سایر سایت های صفحه اول حتی نگاه هم نمی کنید!
برندسازی بر عوامل مختلفی از جمله: نرخ کلیک یا CTR، جستجو نام برند، ورودی دایرکت، جستج. نام برند با کلمه کلیدی و ... تاثیر گذار است. همه ی این عوامل از مهمترین عوامل تاثیر گذار بر سئو یک سایت هستند. اگر بخواهیم برای سئو کردن سایت اقدام کنیم، باید روی محتوا، تبلیغات و شبکه های اجتماعی تمرکز بیشتری داشته باشیم. بهترین راهکار برای برندسازی در راستای سئو، ابتدا تولید محتوا و بعد از آن شبکه های اجتماعی هستند. برای استفاده از خدمات سئو و یا مشاوره سئو با تیم پشتیبانی سئوهاما در ارتباط باشید.
تاثیر محتوا بر سئو
وقتی صحبت از محتوا و تولید محتوا در سئو می شود، احساس میشود منظور محتوایی است که بتواند در رتبه بندی گوگل رتبه کسب کند! اما این نیست محتوا سئو باید محتوایی باشد که بتواند به مخاطب مفهوم یا اطلاعات دقیق از کار یا خدمات را برساند. البته محتوا و تولید محتوا همه چیز یک سئو نیست ولی به قدری بر روی آن تاثیر گذار است که نمی توان از آن چشم پوشی کرد. اگر محتوایی نباشد، صفحه وجود نخواهد داشت و موتورهای جستجو بر کیفیت محتوا تاکید بسیاری دارند.
محتوا می تواند تاثیر مستقیم یا تاثیر غیر مستقیم بر روی سئو داشته باشد. اولین و مهمترین تاثیر، تاثیر مستقیم است. گوگل برای آنکه رضایت کاربران را جلب کند، سعی می کند تا صفحه را رتبه بندی کند که محتوای ارزشمندتری داشته باشد. به عنوان مثال صفحه ای که در آن محتوای متنی، تصویری، ویدیویی و صوتی دارد نسبت به صفحه ای که تنها در آن محتوای متنی قرار گرفته است، از نظر گوگل ارزش بیشتری دارد.
رفتار کاربران یکی از فاکتور های مهم و تاثیر گذار در رتبه بندی است. هر چقدر یک کاربر بیشتر در یک صفحه بماند، برای گوگل این معنی را دارد که آن صفحه یک صفحه کاملاً ارزشمند است و توانسته نظر کاربر را جلب کند. از طرف دیگر، اگر کاربر سایت را در مدت زمان کوتاهی ببندد، گوگل متوجه می شود که آن صفحه به هر دلیلی برای کاربر مفید نبوده است. این عامل نشان دهنده ی تاثیر غیر مسستقیم محتوا بر سئو است.
لینک سازی برای سئو
لینک سازی چیست و چه تاثیری روی سئو سایت دارد ؟ در ابتدا باید با لینک و بک لینک آشنا شویم و کاربرد آنها را درک کنیم
لینک چیست ؟
یکی از عباراتی که در آموزش سئو، زیاد می شنوید، لینک است. لینک چیست؟ این سوالی است که در ذهن شما ایجاد می شود. باید گفت که لینک، در لغت فارسی به معنای پیوند است. این کلمه کاربردهای زیادی دارد و برای ایجاد ارتباط بین دو صفحه به کار می رود. در واقع، لینک یک نوع پیوند دهنده بین صفحات مختلف در اینترنت می باشد. لینک یا پیوند، مانند یک میانبر، کاربر را از یک مسیر به مسیر دیگری متصل می کند. لینک ها به ما کمک می کنند تا صفحات مختلف اینترنت را به هم وصل کنیم.
بک لینک چیست؟
بک لینک، به لینکی گفته می شود که از یک سایت به سایت دیگر داده می شود. به عبارت دیگر، لینک های ورودی از وب سایت های دیگر به سایت شما، بک لینک نامیده می شوند. با استفاده از بک لینک ها می توان رتبه وب سایت و سئوی خارجی را بهبود بخشید. استفاده از بکلینک، اصول خاص خود را دارد و اگر بدون برنامه، از هر سایتی بک لینک بگیرید، قطعا جریمه می شوید و سئوی سایت شما منفی خواهد شد.
سئو داخلی
سئو داخلی تمامی فعالیت های بهینه سازی داخل وب سایت و اقدامات مربوط به کد نویسی داخلی سایت (html) که به منظور افزایش رتبه سایت در گوگل انجام می شود را سئو داخلی می گویند. هدف نهایی از سئو یا On-page Seo، فرآیند بهینه سازی ساختار و محتوای یک صفحه وبسایت می باشد. هدف نهایی این است که به زبان موتورهای جستجو صحبت کنید و به ربات موتور جستجو کمک نمایید تا معنی صفحات شما را بهتر بفهمند.
سئو داخلی شامل چه چیزهایی می شود؟
سئو داخلی شامل سئو تکنیکال و محتوایی می گردد.
۱- سئو محتوایی
۲- سئو تکنیکال یا فنی
مشخصات سئو داخلی ایده آل
صفحه ی ایده الی که سئو داخلی می شود، مشخصات منحصر به فردی دارد. این صفحه باید به صفحه اصلی یعنی Homepage و دسته بندی ها لینک داده شود. محتوای صفحه با سئو داخلی ایده آل باید اختصاصی و باکیفیت باشد. همچنین در محتوا یک موضوع یا شی را توضیح داده و دارای هدف مشخصی باشد. عنوان صفحه باید با کلمات کلیدی شروع شده باشد.
فاکتور های مؤثر بر سئو داخلی
۱- E-A-T
۲- تگ عنوان
۳- هدینگ
۴- تگ توضیحات متا
۵- متا تگ کلمات کلیدی
۶- بهینه سازی محتوا
۷- ساختار URL
۸- تگ های بدنه
۹- کلمات کلیدی
۱۰- بهینه سازی تصاویر
۱۱- لینک دهی داخلی
۱۲- طراحی سایت
۱۳- انتخاب صحیح کلمه کلیدی
۱۴- طول محتوا
سئو خارجی
سئوی خارجی نام فرآیندی است که به سایت امکان نمایش بیشتر در موتور جستجو را در حین انجام فرآیند سئو می دهد. سئوی خارجی شامل مداخلات خارجی در وب سایت می شود و به لطف این مداخلات، شناسایی وب سایت آسان تر می شود. فرآیند بهینه سازی به دو صورت داخلی و خارجی انجام می شود. سئوی داخلی و سئوی خارجی فرآیندی است که در مناطق مختلف سایت اعمال می شود اما هدف یکسانی را دنبال می کند. فرآیند سئو داخلی – خارجی به وب سایت راه اندازی شده کمک می کند تا در رتبه اول نتایج جستجو قرار گیرد. سئوی خارجی به شما کمک می کند تا بین سایت خود و سایر سایت ها پیوند برقرار کنید.
فرآیند سئو خارجی چگونه انجام می شود؟
فرآیند سئوی خارجی وب سایت شما را قادر می سازد تا در پلتفرم دیجیتالی تبلیغ شود. در حین تبلیغ، باید این کار را به روشی بهینه برای موتورهای جستجو نیز انجام دهد. اولین مورد از مطالعات سئو خارجی ایجاد مقالات تبلیغاتی و انتشار این مقالات است. نوشتن مقالات تبلیغاتی مناسب برای حوزه تجاری شما عاملی است که تأثیر مثبتی بر پیشرفت سایت در موتورهای جستجو دارد. یکی دیگر از روش های سئو خارجی، بک لینک است که به عنوان فرآیند دریافت لینک از سایت های دیگر بیان می شود. لینک هایی که از سایت هایی دریافت می کنید که با وب سایت شما سازگار هستند، شناخت شما را توسط موتورهای جستجو افزایش می دهند. می توانید لینک را از تصویر یا محتوا دریافت کنید. با این حال، مطمئن شوید که کیفیت سایتی که به آن لینک می دهید بالا باشد. پیوندهای منابع رسانه های اجتماعی نیز وب سایت شما را بهبود می بخشد و به واجد شرایط شدن آن کمک می کند. درک تعریف سایت توسط دستگاه های رسانه های اجتماعی یکی از عملیات سئو خارجی است.
به طور کلی، تمام عملیات سئوی که در سایت خود انجام خواهید داد، استراتژی هایی هستند که به شما این امکان را می دهند که در دنیای دیجیتال جایگاهی کسب کنید. سئوی خارجی و همچنین سئو داخلی تضمین می کند که وب سایت با وضوح بیشتری در نتایج جستجو ظاهر شود و رتبه بالاتری داشته باشد. شما میتوانید از سئوی خارجی و داخلی به صورت همزمان استفاده کنید.
جایگاه بک لینک در فرآیند سئو خارجی
اگر می خواهید وب سایت شما بهتر شود، باید از Backlink استفاده کنید. بک لینک فرآیند دریافت لینک از هر وب سایت سازگار با سئو و با کیفیت بالا است. این فرآیند همچنین می تواند از طریق یک متن یا تصویر باشد. بک لینکی که به دست می آید امتیاز سئوی وب سایت شما را افزایش می دهد و بر رتبه آن در نتیجه جستجو تأثیر می گذارد. بک لینک دریافتی نباید به صورت تصادفی انتخاب شود و بک لینک وب سایت شما باید لینک های دقیق و با کیفیت باشد. بک لینکی که این ویژگی ها را ندارد نمی تواند با سئو همگام شود.
مزایای بک لینک سئوی خارجی
سایت هایی که به آنها پیوند می دهید شما را به موتور جستجو توصیه می کنند. این باعث افزایش کیفیت سایت شما می شود و کمک می کند تا سایت شما در زمینه دیجیتال مارکتینگ تقاضا و بازدید بیشتری داشته باشد. هنگام انجام فرآیند بک لینک سئو خارجی باید به نکاتی توجه کرد.
سایتی را که به آن پیوند می دهید بررسی کنید. فرآیند پیوندی که انجام دادید یا پیوندهایی که دریافت کرده اید را مرور کنید. نکته ای که باید به آن توجه ویژه ای داشته باشید این است که سایتی که قصد لینک دادن به آن را دارید، دچار مزاجات گوگل نشده نباشد زیرا یک لینک از یک سایت جریمه شده می تواند اعتبار وب سایت شما را کاهش دهد. هنگام دریافت لینک از سایت های دیگر، مراقب لینک های غیر دائمی باشید. بک لینک های بی کیفیت باعث می شود که سایت در موتورهای جستجو بی ارزش و حتی اسپم در نظر گرفته شود.
بهترین روش های پیوند خارجی
به گفته گوگل، لینک دادن یکی از مهم ترین عوامل برای دستیابی به رتبه های بالا است، شما باید بدانید که چگونه از لینک های خارجی به نفع خود استفاده کنید. در اینجا بهترین شیوه های پیوند خارجی کلیدی نوشته شده است.
1- پیوندها را مرتبط کنید.
پیوندهایی اضافه کنید که خوانندگان را به محتوای مرتبط هدایت می کند. پیوندهای خارجی خوب تمایل دارند به محتوای مرتبط اشاره کنند. نمونه هایی از مواردی که ممکن است به آن پیوند دهید شامل آمار، اینفوگرافیک، ویدیو و غیره است. گوگل و سایر موتورهای جستجو برای کاربران ارزش قائل هستند و میخواهند مرتبط ترین نتایج را نشان دهند. بنابراین گوگل ارتباط محتوای شما و محبوبیت آن را بهتر درک میکند و منجر به رتبه بالاتر می شود.
۲- لینک دادن به منابع معتبر
هنگام پیوند خارجی، فقط به سایت هایی لینک دهید که معتبر و قابل اعتماد هستند. اگر به وب سایت هایی پیوند دهید که محتوای کلیکی را تبلیغ می کنند یا حرفه ای نیستند، اعتماد خواننده خود را کاهش می دهید. و می تواند بر نحوه رتبه بندی محتوای شما توسط موتورهای جستجو تأثیر منفی بگذارد. اگر تنها چاره ی شما پیوند دادن به وب سایت هایی است که به محتوای آنها اعتماد ندارید، باید از از برچسب عدم فالو استفاده کنید. این تگ به موتورهای جستجو نشان می دهد که صفحه پیوند شده نباید با صفحه شما مرتبط باشد.
۳- استفاده از انکر تکست
با خاصیت انکر تکست شما میتوانید در زمینه لینک سازی و افزایش سئو سایت در موتور جست و جو جایگاه ویژه ای را به خود اختصاص دهید. در واقع موتورهای جست و جو از انکر تکست به عنوان بازتابی از چگونگی نگاه افراد به صفحه شما و آنچه که صفحه شما به آن مرتبط است، استفاده می کنند. انکر تکست باید مختصر و مفید باشد و عمومی نباشد.
۴- لینک های مفید اضافه کنید.
هیچ پاسخ قطعی وجود ندارد که شما باید از چند لینک خارجی در محتوای خود استفاده کنید. با این حال، شما نباید خواننده خود را با تعداد زیادی لینک خارجی یا داخلی خسته کنید. هدف شما هنگام پیوند دادن باید ارائه بهترین تجربه ممکن برای خواننده باشد.
۵- پیوندهای خارجی را در یک صفحه دیگر باز کنید.
پیوندهای خارجی شما باید در صفحه دیگری باز شوند زیرا دلایل مختلفی برای اهمیت این موضوع وجود دارد. با این حال، مهم ترین دلیل باز کردن پیوندها در یک صفحه جدید این است که به بازدیدکنندگان تا حد زیادی امکان کنترل در سایت شما را می دهد.
۶- به وب سایت های رقیب پیوند ندهید.
پیوند دادن به سایت هایی که برای کلمات کلیدی مشابه در حال رقابت هستید، مضر خواهد بود. به عنوان مثال، اگر کلمه کلیدی “بهترین اسباب بازی برای سگ” را هدف قرار داده اید، نباید به سایتی پیوند دهید که قبلاً رتبه ۱ را برای این کلمه کلیدی کسب کرده است. در عوض، به وبسایتهایی پیوند دهید که برای محتوای شما ارزش قائل هستند، مانند صفحاتی که حاوی اطلاعات عمومی هستند.
۷- ممیزی پیوند انجام دهید.
هر سه ماه یک بار زمانی را صرف بررسی پیوند های قدیمی یا از بین رفته خود کنید. وقتی خوانندگان با پیوندهای خارجی از بین رفته یا قدیمی در محتوای شما مواجه می شوند، شاید اعتمادشان را به اعتبار شما از دست بدهند و این اصلا برای وب سایت شما مسئله ی خوبی نیست.
گوگل همه چیز نیست...!!!
سئو صفحه اول گوگل آمدن نیست ! سئو راهکاری برای فروش بیشتر توسعه کسب و کار و برند شدن است. اگر با جستجو کلمه سئو در صفحه اول گوگل باشید شما تعداد زیادی ورودی خواهید داشت که برای تحقیق یا آشنایی با سئو جستجو کرده اند سعی کنید به جای کلمات کلیشه ای در انتخاب کلمات سئو کلمات واقعی تر انتخاب کنید مثل پشتیبانی سئو که مخاطب واقعی ایجاد می کند. در سئو با خود رقابت نکنید با رقیب هم رقابت نکنید با هدف مشخص بر روی کلمات درست سئو انجام دهید و از نتیجه سئو لذت ببرید.
سئو شبکه های اجتماعی
برخی از افراد برای بهبود سئو و رتبه بندی سایت خود از شبکه های اجتماعی استفاده می کنند. آن ها معتقدند که این روش، یک استراتژی موثر در بهبود سئوی سایت است. امروزه رقابت شدیدی بین سایت های مختلف وجود دارد. آن ها همواره به دنبال روش هایی هستند تا در صفحه اول گوگل دیده شوند. اما شبکه های اجتماعی چگونه می توانند بر سئو سایت تاثیر بگذارند؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که شبکه های اجتماعی به صورت مستقیم بر سئو تاثیر نمی گذارند. شما می توانید از طریق اشتراک گذاشتن لینک خود در پلتفرم های شبکه های اجتماعی، برند خود را بیشتر در معرض دیده شدن قرار دهید.
تحقیقات نشان می دهند که اشتراک گذاری ها، لایک ها و نظراتی که پست های شما دریافت می کنند، یک نوع سیگنال حیاتی هستند. موتورهای جستجوگر از جمله گوگل برای رتبه بندی وب سایت شما به این سیگنال ها توجه می کنند. بر اساس Life Marketing شبکه های اجتماعی تاثیر مستقیمی بر سئو ندارند. اما می توانند به صورت غیر مستقیم در رتبه بندی سایت تاثیر مثبتی بگذارند.
آیا سئو اینستاگرام هم داریم؟
برخی افراد می خواهند تا پیج اینستاگرام آن ها در نتایج گوگل دیده شود. آنها تصور می کنند که با سئو اینستاگرام می توانند به این هدف خود برسند. هدف از بهینه سازی پیج اینستاگرام، تبدیل کاربران به فالوور و افزایش تعداد آن ها است. این امر موجب افزایش میزان فروش می شود. اقداماتی مانند تولید یک محتوای با کیفیت، کپشن نویسی جذاب ، استفاده از تصاویر زیبا و خلاقانه، هشتک گذاری های مناسب و آنالیز رقبا نقش مهمی در بهینه سازی صفحه اینستاگرام دارند. در مواقعی که صفحه اینستاگرام شما، کاربران زیادی دارد، ممکن است در نتایج گوگل دیده شود.
آیا سئو یوتیوب داریم؟
آموزش جداگانه ای برای سئوی یوتیوب وجود ندارد. سئوی یوتیوب همان عنوان مطلب و اطلاعاتی است که در مورد آن در کپشن پست های یوتیوب قرار می گیرد. برای موفقیت یک ویدئو نیاز باید چند گام برداشت. در گام اول، باید کلید واژه ها را در یوتیوب جستجو کرد. سپس یک ویدئوی جذاب منتشر نمود و در مرحله آخر نیاز به سئو و بهینه سازی ویدئو می باشد. سئوی محتوای یوتیوب و برخی لینک سازی ها می توانند باعث شوند تا در نتایج گوگل دیده شوید.
اهداف سئو سایت
سئو سایت موجب افزایش بازدید از وب سایت می شود. در نتیجه میزان مشتریان و مقدار فروش محصولات یا ارائه خدمات شما افزایش می یابد. تعداد بالای بازدید از یک سایت، رتبه آن را در صفحه نتایج موتور جستجو بهبود می بخشد. سئو سایت به عنوان یک روش موثر تبلیغات به شمار می رود و با افزایش ترافیک، نقش مهمی در سودآوری برای کسب و کار ایفا می کند.
مزایای سئو سایت
سئو سایت مزایای زیادی به دنبال دارد. در این قسمت به برخی از این مزایا اشاره می کنیم.
۱- با کمک سئو، میزان ورودی و مشتریان شما افزایش می یابند.
۲- سئو سایت می تواند تاثیر زیادی بر میزان فروش شما بگذارد.
۳- احتمال بالای تبدیل شدن مشتریان بالقوه به مشتری بالفعل
۴- اعتبار و ارزش کسب و کار افزایش پیدا می کند.
۵- هزینه های کسب و کار شما را کاهش می دهد.
۶- سئو سایت موجب می شود تا همواره سایت شما در حال پیشرفت باشد.
۷- سرعت وب سایت را بهبود می بخشد.
۸- فرایند سئو ، اقتصادی و مقرون به صرفه است.
۹- امکان استفاده طولانی مدت از روش سئو وجود دارد.
۱۰- سئو، یک روش هوشمندانه برای سرمایه گذاری بازاریابی اینترنتی است.
۱۱- سئو سایت باعث تصاحب بازارهای جدید می شود.
۱۲- کسب و کارهای نوپا با استفاده از سئو سایت می توانند در مدت کوتاهی رشد کنند.
۱۳- زمان ماندن کاربران در صفحه وب سایت شما افزایش پیدا می کند.
۱۴- برنامه ریزی های سئو بر مبنای اهداف دقیق صورت می گیرند.
۱۵- سئو سایت موجب رشد کسب و کار شما می گردد.
آیا رفتار کاربران بر سئو تاثیر دارد؟
موتور جستجوی گوگل در تلاش است تا از طریق بروزرسانی الگوریتم های مختلف خود بهترین نتایج را برای کاربر نمایش دهد تا در سریع ترین زمان ممکن نیاز کاربر برطرف شده و او را به هدفش برساند. برای مثال می توان به الگوریتم رنک برین اشاره کرد که به تحلیل رفتار کاربر در سایت پرداخته و براساس آن سایت ها را رتبه بندی می کند. ما نیازی نداریم در تمامی کلمات حوزه خود بالا باشیم بلکه باید سعی کنیم در جستجوهایی نمایش داده شویم که مطابق با هدفمان باشد و در عین حال نیاز مخاطب را هم برطرف نماید. به این ترتیب، با یک تیر، دو نشان را می زنیم.
سئوی سایت چگونه کار می کند؟
موتورهای جستجوگر گوگل و بینگ یا هر موتور جستجوگر دیگری، برای رفتن از یک سایت به سایت دیگر از ربات ها کمک می گیرند. به این ترتیب می توانند به اطلاعات موجود در صفحات مختلف دسترسی پیدا کنند و آن ها را در فهرست قرار دهند. عوامل مختلفی در رتبه بندی صفحات سایت نقش دارند. الگوریتم ها با در نظر گرفتن این عوامل، به بررسی و تجزیه و تحلیل صفحات می پردازند و ترتیب صفحات را مشخص می نمایند.
سایت های پولی برای به دست آوردن رتبه های بهتر در صفحات گوگل، هزینه ای پرداخت می کنند. افرادی که می خواهند رتبه سایت آنها بهبود یابد باید بر روی سیو سایت خود کار کنند. برای اینکه سئو سایت خود را سازماندهی کنید باید به عواملی مانند کیفیت محتوا ،کلمات کلیدی و سرعت سایت توجه نمایید. گاهی اوقات، افراد برای سئو سایت خود و دستیابی به رتبه بهتر در صفحات گوگل، از ترفندهای سئو استفاده می کنند. این ترفندها به آن ها کمک می کنند تا برای مدت کوتاهی به هدف خود برسند.
آیا سئو مخصوص وردپرس است ؟
در پاسخ به این سوال باید گفت که آموزش سئو به یک CMS خاص محدود نمی شود. به این معنا که شما می توانید اطلاعات سئو را روی هر سایتی با هر زبان برنامه نویسی اجرا نمایید. افزونه های مختلف وردپرس در کنار ساختار ایده آل آن شرایط خوبی برای seo فراهم کرده است. از طرفی در وردپرس می توانید تک تک صفحات سایت را به صورت دقیق مدیریت نمایید. ضمن اینکه، امکانات تکمیلی برای بهبود وضعیت و ساختار سایت نیز وجود دارد. علاوه بر این، امکان بستن دسترسی ربات های گوگل به سایت نیز وجود دارد. بنابراین، سئو فقط مختص وردپرس نیست و کسانی که آموزش سئو دیده اند باید بتوانند هر سایتی را با هر کلمه کلیدی سئو کنند.
اگر نیاز به آموزش سئو وردپرس دارید می توانید به مقاله ی سئو وردپرس مراجعه کنید.
آموزش سئو
اگر جز افرادی هستید که سایت دارید یا می خواهید سایت داشته باشید و در گوگل دیده شوید، باید به آموزش سئو اهمیت دهید. سئو به شما کمک می کند تا مشتری های بیشتری از طریق گوگل جذب کنید و میزان فروش خود را افزایش دهید. روش های مختلفی برای یادگیری سئو وجود دارند. شما می توانید با توجه به نیاز خود از یک روش مناسب استفاده نمایید.
اگر نیاز به آموزش سئو دارید به لینک زیر مراجعه فرمایید.
https://seohama.com/fa/seo-learn
برخی افراد با جستجو در گوگل، از اطلاعات موجود در سایت های مختلف استفاده می کنند. علاوه بر این ، مطالب کتاب، ویدئو و … نیز مفید هستند. یکی از بهترین روش های یادگیری سئو، شرکت در دوره سئو است. با شرکت در این دوره ها، می توانید مهارت و دانش خود را افزایش دهید. یادگیری تکنیک های سئو و انجام پروژه های مختلف، مسیر شما را هموارتر می کند تا به یک سئوکار تبدیل شوید. شما باید حداقل ۶-۳ ماه زمان بگذارید و در زمینه سئو آموزش ببینید. برای آموزش سئو ، علاوه بر سایت های فارسی از سایت های انگلیسی هم استفاده کنید. با استفاده از این سایت ها، می توانید به جدیدترین مطالب مربوط به سئو دسترسی داشته باشید.
بهترین منابع انگلیسی برای یادگیری سئو
برای آموزش سئو می توانید به سایت های انگلیسی مراجعه نمایید. در این قسمت به برخی از معروف ترین و بهترین منابع انگلیسی برای یادگیری سئو اشاره می کنیم.
۱- سایت backlinko.com
این سایت جزو معتبرترین وب سایت های آموزش سئو و بازاریابی دیجیتالی به شمار می رود. اگر به دنبال مطالبی در مورد سئو، دیجیتال مارکتینگ، ویدئو مارکتینگ و … هستید، به آدرس https://backlinko.com/blog مراجعه نمایید.
۲- سایت neilpatel.com
این سایت با برندهای معروفی مانند آمازون و hp همکاری می کند. نیل پاتل یک چهره سرشناس است که در حوزه بازاریابی دیجیتال فعالیت می نماید. شما می توانید از طریق آدرس https://neilpatel.com/blog/ به تجربه های شخصی و دانش بازاریابی این چهره معروف دسترسی پیدا کنید.
۳- سایت Moz.com
سایت ماز جزء ۵ سایت معتبر در زمینه سئو می باشد. با مراجعه به آدرس https://moz.com/blog می توانید اطلاعات کاملی در حوزه سئو به دست آورید. در این سایت، از یک ابزار قدرتمند برای بررسی سئو وب سایت استفاده می شود. به این ترتیب می تواند اطلاعات و تحلیل های دقیقی درباره سایت در اختیار شما قرار دهد.
۴- سایت ahrefs.com
در این سایت هم پنل های تخصصی برای بررسی سئو وب سایت و آنالیزر رقبا وجود دارد. با کمک این پنل ها می توانید شاهد پیشرفت خوبی در وب سایت خود باشید. اگر به دنبال اطلاعات جامع و تکمیلی در حوزه سئو، تولید محتو، بازاریابی و … هستید، حتما به این آدرس https://ahrefs.com/blog/ سر بزنید.
۵- سایت searchengineland.com
در این سایت، اطلاعات زیادی در باره به روز رسانی الگوریتم ها، سئو، تولید محتوا و … وجود دارد. دسته بندی مطالب را می توانید در قسمت بالای سایت (هدر) مشاهده و بررسی نمایید. هر زمان که نیاز داشتید، می توانید از شرایط و اطلاعات آن استفاده کنید.
برای آموزش سئو، در ابتدا باید با برخی از مفاهیم آن آشنا شوید.
پنالتی شدن سایت
یکی از اصطلاحاتی که در زمان آموزش سئو با آن آشنا می شوید، پنالتی شدن است. اگر در زمان سئو سایت، به قوانین گوگل را توجه نکنید و مرتکب خطا شوید، گوگل شما را جریمه می کند. به این ترتیب که کلمه کلیدی مورد نظر یا صفحه سایت را از نتایج جستجوی خود حذف می کند و یا به آن ها رتبه ای نمی دهد. صفحه اصلی سایت، جریمه نمی شود. بلکه فقط صفحات داخلی سایت شامل جریمه و پنالتی می شوند. از این ترفند می توان برای لینکسازی داخلی سایت و بهبود رتبه سئو سایت کلی استفاده کرد.
کلمه کلیدی یا انکر تکست Anchor Text
کلمه یا عبارتی که برای لینک دادن از یک صفحه به صفحه دیگر مورد استفاده قرار می گیرد، با عنوان انکر تکست (متن لینک شده) شناخته می شود. انکر تکست ممکن است به صورت یک کلمه تنها، کلمه کلیدی همراه با متن، متن حاوی برند، آدرس سایت و عبارت هایی مانند ” اینجا کلیک کنید ” باشد. باید دقت داشته باشید که بیش از اندازه، از کلمات کلیدی استفاده نکنید. در غیر این صورت، گوگل تصور می کند که قصد سوء استفاده دارید.
انواع انکر تکست
– کلمه کلیدی ( Exact Match) : این نوع انکر تکست شامل کلمه کلیدی اصلی می شود که قصد سئوی آن را داریم. برای مثال آموزش زبان، کلمه کلیدی محسوب می شود.
– کلمه کلیدی به همراه پیشوند یا پسوند ( Broad Match) : در این حالت، انکر تکست همراه با پیشوند یا پسوند می آید. آموزش زبان آنلاین جزء این نوع انکرتکست محسوب می شود. باید توجه داشت که کامه کلیدی Broad Match نسبت به کلمه کلیدی Exact Match طولانی تر است.
– کلمه کلیدی (Phrase Match) : در این حالت، انکر تکست شامل یک عبارت می شود. برای مثال بهترین دوره آموزش آنلاین زبان در تهران، نمونه ای از انکرتکست Phrase Match می باشد.
گاهی اوقات کلمات کلیدی به صورت کوتاه، متوسط یا طولانی تقسیم بندی می شوند. کلمات کلیدی کوتاه، به صورت تک کلمه ای هستند و سئوی آن ها به دلیل رقابت بالا، بسیار سخت است. معمولا کلمات کلیدی متوسط از ترکیب ۲ یا ۳ کلمه تشکیل می شوند. سئوی این نوع کلمات راحت تر از نوع قبلی می باشد. کلمات کلیدی متوسط جزء محبوب ترین انکرتکست ها به شمار می روند. کاربران زیادی این کلمات را در گوگل جستجو می کنند. کلمات کلیدی طولانی از ترکیب ۳ تا ۵ کلمه تشکیل می شوند. سئوی این عبارت راحت تر از دو مور د قبلی است و با استفاده از آن می توانید سریع تر در گوگل رتبه بگیرید.
برای درک بهتر مطلب، چند مثال می آوریم.
کلمه کلیدی کوتاه : سئو ، عسل
کلمه کلیدی متوسط : مربی سگ ، نرم افزار دشت ، سئو سایت فروشگاهی
کلمه کلیدی طولانی : آموزشگاه زبان انگلیسی در تهران ، خرید هاست مخصوص وردپرس
تگ
به برچسب هایی که بر روی نوشته های خود می زنید، تگ گفته می شود. کاربران با استفاده از تگ ها می توانند راحت تر به مطالب موردنظر خود دسترسی پیدا کنند. تگ ها را در انتهای مقاله نمایش می دهند. یک تگ می تواند در برگیرنده نام، ویژگی، موضوع و کاربرد محصول شما باشد. تگ ها نقش مهمی در تعیین موضوع متن ایفا می کنند و به عنوان یک ابزار قدرتمند برای جستجو در بین صفحات شناخته به کار می روند.
شما می توانید از تگ ها به عنوان پل ارتباطی بین متن خود و سایر متن ها استفاده کنید. موتور جستجوگر گوگل در زمان بررسی صفحات به وجود تگ ها اهمیت می دهد. برای افزایش ارزش و بازدید صفحه خود می توانید از تگ ها کمک بگیرید. توصیه می شود تا نام محصول خود را تگ نکنید و تگ های بیش از ۳ کلمه را به کار نبرید. دقت داشته باشید که تگ های نامربوط هم باعث ناراحتی مشتریان شما می شوند. همواره به خاطر داشته باشید که صفحات بدون تگ، کمتر دیده و خوانده می شوند. بدون تگ، یک پل ارتباطی موثر را با سایر متون از دست می دهید.
ریدایرکت کردن در سایت
یکی از قسمت های مهم آموزش سئو محسوب می شود. در مواقعی که صفحه ای از سایت وجود ندارد و یا تغییر کرده می توانید از گوگل بخواهید تا اگر کسی روی لینک این صفحه کلیک کرد، وارد صفحه دیگری شود که شما مشخص می کنید. به این ترتیب کاربر، صفحه ای را می بیند که شما می خواهید. به این فرایند، ریدایرکت کردن گفته می شود.
انواع ریدایرکت
ریدایرکت، انواع مختلفی دارد که به برخی از مهم ترین آن ها اشاره می کنیم.
ریدایرکت ۳۰۱ :
این نوع ریدایرکت به شما کمک می کند تا با انتقال یک صفحه به صفحه جدید، ارزش و اعتبار آن را هم انتقال دهید.
ریدایرکت ۳۰۲ :
در این نوع ریدایرکت، شما فقط از گوگل می خواهید تا کاربر را به صفحه مورد نظر شما هدایت کند بدون اینکه ارزش صفحه به صفحه جدید منتقل شود.
ریدایرکت ۳۰۷ :
در این ریدایرکت به گوگل می گویید که قصد دارید به صورت موقت، صفحه موردنظر خود را به یک صفحه جدید انتقال دهید. چون ممکن است بخواهید به صفحه قبلی بازگردید، ارزش صفحه را منتقل نمی کنید.
ریدایرکت ۴۱۰ :
با استفاده از این ریدایرکت ها می توان صفحه موردنظر را از نتایج گوگل حذف کرد. ریدایرکت ۴۱۰ به گوگل می گوید که صفحه مورد نظر حذف شده است و از گوگل می خواهد تا این صفحه را از نتایج خود حذف نماید.
ریدایرکت ۴۵۱ :
گاهی اوقات برخی از صفحات به دلایل امنیتی از سایت حذف می شوند. در این حالت، می توان از ریدایرکت ۴۵۱ استفاده کرد. به این ترتیب از گوگل می خواهید تا این صفحه را از نتایج خود حذف کند.
دقت کنید که ریدایرکت های سری ۴۰۰ فقط به گوگل می گویند که یک صفحه حدف شده تا گوگل هم آن صفحه را از نتایج خود حذف کند. در این نوع ریدایرکت، شما از یک صفحه به صفحه دیگر منتقل نمی شوید.
Yoast seo :
ابزاری مفید برای سئو سایت های وردپرسی است. این افزونه نقش مهمی در بهینه سازی محتوا ایفا می کند. علاوه بر این، سئوی سایت با کمک افزونه یوست راحت تر بهبود می یابد. افزونه Yoast SEO در بین سئوکاران از محبوبیت بالایی برخوردار می باشد. در ساختار آن دو چراغ وجود دارد که به رنگ سبز، نارنجی یا قرمز می باشند. اگر سئوی محتوای شما به خوبی انجام شده باشد، چراغ به رنگ سبز درمی آید و در صورتی که نامطلوب باشد، چراغ قرمز می شود. نارنجی، حد متوسط را نشان می دهد. برای سبز شدن چراغ به تعداد کلمات کلیدی موجود در عنوان و محتوا، استفاده از متن جایگزین مناسب و به کار بردن کلمه کلیدی در زیر عنوان ها هم توجه کنید. البته دقت داشته باشید که استفاده بیش از حد از کلمه کلیدی می تواند باعث حساسیت گوگل شود. در این حالت گوگل تصور می کند که شما قصد سوء استفاده دارید. بنابراین ممکن است شما را جریمه کند.
مدیران سایت های وردپرسی می توانند سایت خود را مطابق با آخرین الگوریتم های موتورهای جستجوگر سازگار نمایند. این افزونه به سئوکاران کمک می کند تا بتوانند تگ های مناسبی به تنظیمات سایت خود اضافه کنند. به این ترتیب موجب بهبود جایگاه سایت شما در موتورهای جستجوگر می شوند.
Rank Math :
یک افزونه (پلاگین) قدرتمند است که نقش مهمی در مدیریت سایت های وردپرسی ایفا می کند. این افزونه، رایگان است و امکانات و قابلیت های متنوعی دارد. از ویژگی آن می توان به راه اندازی آسان، سئو خودکار تصاویر و مدیریت پیشرفته ریدایرکت ها اشاره کرد. علاوه بر این، یک رابط کاربری ساده و قدرتمند است و خطاهایی که خزنده گوگل در صفحات سایت شما با آن ها برخورد می کند را نمایش می دهد.
ایندکس شدن در گوگل به چه معنا است؟
هنگامی که یک مطلب در پایگاه داده های گوگل ذخیره شده و در اثر جستجو کردن، در گوگل پیدا شود، ایندکس شده است. در واقع، ایندکس یک مطلب به معنای ثبت و فهرست شدن آن می باشد. با استفاده از تکنیک ایندکس مطالب، می توان به راحتی صفحات و مطالب گوناگون را از پایگاه داده گوگل بازیابی نمود.
برای اینکه سایت شما در نتایج گوگل دیده شود، در ابتدا باید مطالب آن ایندکس شوند. اگر مطالب شما ذخیره و ثبت نشده باشند، هر چقدر هم با کیفیت باشند، در نتایج جستجوی گوگل دیده نمی شوند. برای اینکه محتوای شما توسط گوگل ایندکس شود باید تمام اصول و قوانین گوگل را رعایت کنید و یک محتوای بی نقص بنویسید. در محتوای شما باید این دو نکته رعایت شده باشند. در غیر این صورت، در نتایج جستجو نشان داده نخواهد شد. موتورهای جستجوی گوگل با استفاده از خزیدن (رفتن از یک صفحه به صفحه دیگر)، ایندکس مطالب و رتبه بندی عمل می کنند.
موتورهای جستجوگر گوگل از طریق ربات ها می توانند تمام صفحات را بررسی کنند و به تمام لینک های موجود در این صفحات وارد شوند. به این وسیله می توانند کلیه محتواهای سایت ها را پیدا کنند. محتواهای پیدا شده در پایگاه داده های گوگل ثبت می شوند و در مرحله بعد، سایت ها با توجه به کلمات کلیدی و معیارهای سئو رتبه بندی می شوند. در صورت جستجوی یک کلمه، تمام صفحات به ترتیب رتبه بندی به نمایش درمی آیند.
تاثیر ایندکس شدن سریع در گوگل روی سئو سایت
هر چقدر سرعت ایندکس مطالب بیشتر باشد، بر روی سئوی سایت تاثیر می گذارد و رتبه سایت را نسبت به سایر رقبا افزایش می دهد. معمولا مطالب پس از ۶-۲ روز ایندکس می شوند. در سایت های پرترافیک، این زمان به چند دقیقه می رسد. باید توجه داشت که تاریخچه وب سایت و قدرت دامنه آن هم بر روی سرعت ایندکس مطالب موثر هستند.
هاست یا هاستینگ
هاست یا هاستینگ، فضایی است که اطلاعات و فایل های وب سایت شما در آن بارگذاری می شود. به این ترتیب در دسترس عموم قرار می گیرد. هنگامی که آدرس یک سایت را در مرورگری مانند گوگل وارد می کنید، اطلاعات موجود در هاست نمایش داده می شود. یک هاست خوب همواره در دسترس است و سرعت بالایی دارد. ضمن اینکه از امنیت زیادی برخوردار می باشد. این عوامل موجب می شوند تا سایت موردنظر بر روی این هاست، در مسیر رشد و بهبود قرار بگیرد. البته این امر زمانی میسر می شود که شرایط دیگر تامین شده باشند.
تاثیر هاست بر سئو
هاست، تاثیر مستقیمی بر سئو سایت ندارد. اما به عنوان یک زیرساخت می تواند بر روی آن تاثیر بگذارد. سرعت، امنیت، موقعیت، پشتیبانی، پایداری و سازگاری هاست می توانند بر روی سئو سایت تاثیر می گذارند. اگر این شرایط وجود داشته باشند، سایت می تواند پیشرفت کند.
تاثیر هاست خارجی و ایرانی بر SEO سایت
هاست های خارجی از نظر ارتباط شبکه و پایداری بهتر از هاست های ایرانی هستند. آن ها ارتباط نزدیک تری با ربات های خزنده موتورهای جستجو دارند. هاست های ایرانی در نزدیکی کاربران ایرانی قرار دارند. به همین علت سرعت بیشتری برای آن ها فراهم می کنند. در مواردی که اطلاعات سایت شما حساس و امنیتی است بهتر از هاست های داخلی استفاده کنید.
سایت موبایل فرندلی
امروزه بسیاری از افراد در سراسر جهان از خدمات اینترنت موبایلی استفاده می کنند. به همین علت، گوگل برای سایت هایی که از فناوری ریسپانسیو در طراحی سایت خود استفاده می کنند، لقب گوگل فرندلی را به کار می برد. ریسپانسیو در فارسی به معنای واکنشگرا است. فناوری ریسپانسیو یعنی وب سایت در تمام دستگاه هایی که کاربر از آن ها دیدن می کند (موبایل، تبلت، لپتاپ و …)، ظاهری مناسب و بهینه داشته باشد.
در این حالت مطالب موجود در سایت ها خوانا هستند و به راحتی می توان بر روی آن ها کلیک کرد و نیازی به زوم کردن، اسکرول افقی و … نمی باشد. به این ترتیب، زمانی که یک کاربر وارد یک صفحه از سایت می شود، ابعاد سایت متناسب با کیفیت و وضوح صفحه نمایش کاربر تغییر می کنند.
الگوریتم mobile friendly فقط بر نتایج جستجوهایی که توسط موبایل انجام می شوند، تاثیرگذار است. در آپدیت های (به روز رسانی) جدید این الگوریتم، سایت هایی که متناسب با موبایل طراحی نشده باشند، جایگاه خود را در رتبه بندی گوگل از دست می دهند. این امر باعث می شود تا کاربران آن ها کاهش یابد.
مطابقت سایت با استانداردهای موبایل فرندلی
اگر می خواهید بدانید که آیا سایت شما با استانداردهای الگوریتم mobile friendly مطابقت دارد یا نه می توانید از گوگل کمک بگیرید. گوگل ابزاری به نام page speed insights را منتشر کرده است که به شما کمک می کند تا سایتی هماهنگ با استانداردهای این الگوریتم داشته باشید. در واقع، این ابزار تعیین می کند که سایت شما چقدر با استانداردهای موبایل فرندلی مطابقت دارد. وبمسترها می توانند از این ابزار برای بررسی سرعت و بهینه بودن صفحات استفاده نمایند.
نحوه آماده سازی سایت برای نمایش در موبایل
علاوه بر page speed insights، ابزار دیگری به نام Mobile Friendly Test هم وجود دارد. این ابزار هم برای تطبیق با الگوریتم موبایل فرندلی گوگل به کار می رود. تفاوت آن با نوع قبلی این است که از ربات های گوگل پیروی می کند. شما با استفاده از این ابزار می توانید فایل های مهمی را که در robots.txt مسدود شده اند را پیدا کنید. این فایل ها اجازه نمی دهند تا سایت های مناسب برای نمایش در موبایل ارائه شوند. پس از اینکه لینک سایت را در این ابزار وارد کردید، به شما اعلام می کند که سایت شما با استانداردهای موبایل فرندلی مطابقت دارد یا ندارد. در صورتی که سایت شما نمره قبولی دریافت کند، در نتایج جستجوی گوگل، عبارت Mobile Friendly در کنار لینک شما قرار می گیرد. توجه داشته باشید که سایتی که موبایل فرندلی نباشد، کاربر را فراری می دهد.
طراحی سایت چه تاثیری بر روی سئو دارد؟
طراحی سایت و سئو رابطه نزدیکی با هم دارند. اگر در طراحی سایت خود به نیاز کاربر توجه کنید، می توانید به راحتی سایتی را طراحی نمایید که سئو سایت شما را بهبود دهد.
هنگامی که طراحی سایت به خوبی انجام نمی شود، کاربر نمی تواند با سایت شما ارتباط برقرار نماید. این امر باعث می شود تا ترافیکی که وارد سایت شما شده است، هدر برود. در این حالت، شما مشتریان خود را از دست می دهید. اما اگر اجزای طراحی سایت و سئو با هم هماهنگ باشند، کاربر در زمان استفاده از سایت شما به راحتی به هدف خود می رسد. این یک حالت ایده آل برای سایت شما است. عواملی مانند رنگ، اندازه و نوع فونت (خط) می توانند خوانایی متن را کاهش دهند. طراحی ضعیف سایت، کاربران را فراری می دهد. بنابراین، در طراحی و سئوی سایت باید به مقدار فضای خالی، فاصله بین خطوط، تصاویر و … توجه نمود.
ابزارهای سئو
این ابزارها به سئوکار کمک می کنند تا بتواند مسیر سئو سایت خود و سایر رقبا را به درستی مورد تجزیه و تحلیل قرار دهد. ابزارهای سئو موجب افزایش دقت و تسریع روند کار می شوند. با استفاده از ابزار seo می توانید روند سئو سایت خود را بهتر مدیریت نمایید. علاوه بر این، ابزارهای SEO امکان بررسی دقیق سایت و مراحل انجام آن را نیز برای شما فراهم می کنند.
ابزارهای سئودر این قسمت به برخی از مهم ترین ابزارهای سئو اشاره می کنیم.
– ابزار Ahrefs
یکی از ابزارهای موثر در سئو سایت می باشد که کار کردن با آن بسیار ساده است. با کمک ابزار Ahrefs می توانید بک لینک های رقبا را تحلیل کنید و کلمات کلیدی موردنیاز کاربران را دریافت نمایید. این ابزار، دو نسخه رایگان و پولی دارد. در نسخه رایگان، اطلاعات کلی در اختیار کاربران قرار می گیرد اما با استفاده از نسخه پولی می توانید به اطلاعات جامع و کاملی دسترسی پیدا کنید. ابزار Ahrefs شرایطی را فراهم می کند تا سئو کار بتواند تعداد بک لینک های یک سایت، تغییرات و تحوالات ایجاد شده روی بک لینک ها را بررسی و آنالیز نماید. همچنین اطلاعات ارزشمندی درباره ارزش رتبه بندی بک لینک های ایجاد شده در سایت ها به کاربران می دهد. ضمن اینکه به شما کمک می کند تا بک لینک های مفید و با ارزش را از بک لینک های کهنه و قدیمی جداسازی کنید.
– ابزار Keyword Planner
یک ابزار کاربردی برای سئو سایت است که برای جستجوی کلمه کلیدی می توان از آن استفاده کرد. این ابزار رایگان به شما کمک می کند تا راحت تر کلمات کلیدی سایت خود را پیدا کنید. کلمات کلیدی نقش مهمی در سئو سایت و افزایش میزان بازدید آن دارند. اگر شما کلمه کلیدی موردنظر خود را در آن وارد کنید، یک لیست از کلمات کلیدی کاربردی و مرتبط را به شما تحویل می دهد.
– ابزار GTMETRIX
با استفاده از این ابزار می توانید میزان سرعت سایت و افزایش سرعت لود وبسایت را بررسی کنید. این ابزار به شما کمک می کند تا سرعت لود سایت خود و رقبا را ارزیابی و خطاهای موجود در سایت را شناسایی کنید. از طریق برطرف کردن این خطاها، سرعت سایت افزایش می یابد. سایت GTMETRIX به شما این امکان را می دهد تا بتوانید سرعت بارگذاری قسمت های مختلف سایت را به صورت آنلاین بررسی کنید. باید یادآوری کنیم که این سایت در ایران فیلتر است.
– خدمات Google Analytics
یکی از ابزارهای رایگان سئو است که برای بهینه سازی سایت به کار می رود. با استفاده از این ابزار شما می توانید اطلاعات دقیقی درباره رفتار و عملکرد بازدیدکنندگان و کاربران مختلف سایت خود به دست آورید. این ابزار شرایطی را ایجاد می کند تا بتوانید تعداد بازدیدکنندگان را به صورت روزانه مشاهده نمایید. علاوه بر این، اطلاعاتی در مورد مدت زمان ماندگاری کاربران در سایت، موضوعات مورد علاقه کاربران و ساعات مراجعه آن ها در اختیار شما قرار می دهد.
– ابزار Majestic Seo
شما با کمک این ابزار می توانید لینک های ورودی و خروجی سایت خود را شناسایی نمایید. علاوه بر این، امکان بررسی انکرتکست ها، تعداد و نسبت لینک ها و نحوه لینک سازی داخلی و خارجی سایت برای شما ایجاد می شود.
سئو سایت انگلیسی چطور انجام می شود؟
در سایت های انگلیسی به این دلیل که تنها یک زبان وجود دارد، کار سئو راحت تر است. اما دارای سختی های خود نیز می باشد. گوگل، اشراف بیشتری روی زبان انگلیسی دارد و درک هوش مصنوعی آن بالاتر از دیگر زبان ها مانند فارسی است. به همین دلیل، کار شما به عنوان یک سئوکار کمی سخت خواهد شد. برای انجام سئو انگلیسی مراحل زیر را اجرا نمایید.
۱- دامنه و URL
مهمترین قدم برای سئو کردن یک وب سایت انگلیسی، خرید دامنه است. اگر این کار را به درستی انجام ندهید، ساخت سایت شما همیشه با مشکلاتی در زمینه رتبه بندی روبرو خواهد بود. اول اینکه حتما از دامنه های بین المللی مخصوص انگلیسی زبان ها استفاده کنید. بسیاری از افراد به اشتباه نام فارسی فینگلیش شده را برای سایت انگلیسی خود انتخاب می کنند. این کار شما را به زودی از گردانه رقابت در دنیای بین المللی بیرون می کند. در واقع برای سئو سایت انگلیسی که توسط انگلیسی زبان ها استفاده می شود باید نامی را انتخاب نمایید که معنا و مفهوم دقیقی را می رساند. برای دامنه هم حتما از COM. یا دامنه های انگلیسی مانند Uk. و Us. استفاده کنید.
۲- برچسب های hreflang Tags
تگ hreflang به گوگل و سایر موتورهای جستجوگر نشان می دهد که وب سایت شما از چه زبانی استفاده می کند. این تگ ها یکی از ضروری ترین موارد در طراحی سایت های چند زبانه به حساب می آیند. زیرا باعث می شوند گوگل، بین نسخه های زبانی شما تمایزی قائل شود. برای سئو سایت انگلیسی از برچسب hreflang Tags در بخش پیوندها استفاده نمایید. این تگ به گوگل و کاربران نشان می دهد که محتوای سایت شما انگلیسی می باشد. با این کار گوگل سخت گیری کمتری نسبت به موقعیت جغرافیایی شما نشان می دهد. یک ترفند برای رها شدن از تگ hreflang این است که افزونه TranslatePress را نصب کرده تا به صورت خودکار این برچسب را به صفحات مختلف شما الحاق کند.
۳- انتخاب درست کلمات کلیدی
یکی از مهمترین موضوعات برای طراحی سایت خارجی، پیدا کردن کلمات کیلدی اورجینال است. بسیاری از افراد تصور می کنند اگر معادل کلمه کلیدی خود را با گوگل ترنسلیت برگردان کنند همه چیز به بهترین شکل انجام خواهد شد. اما اصول سئو سایت خارجی این است که کلمات معادل فارسی را پیدا کنید.
بسیاری از کلمات معادل فارسی در زبان انگلیسی را نمی توان با ترجمه بخش به بخش عبارت پیدا کرد. از طرف دیگر شما برای مخاطب انگلیسی زبان محتوا تولید کرده اید. بنابراین باید الگوهای جستجو در این مخاطب را آنالیز نمایید تا به موفقیت برسید. در ضمن فراموش نکنید استفاده بیش از اندازه و نابجای کلمات کلیدی سئو سایت انگلیسی شما را با مشکل مواجه می کند. این موارد از نظر گوگل نقض قوانین بوده و با آن ها برخورد می نماید.
وظایف یک کارشناس سئو
فاکتورهای زیادی برای رتبه دهی به وب سایت ها وجود دارد. اما فهمیدن اینکه چه فاکتوری اثربخشی بیشتری بر روی آن دارد، کار بسیار مشکلی است. کارشناس سئو دارای وظایف و مسئولیت های مختلفی در یک پروژه بهینه سازی می باشد. کار او تنها به چند ترفند و بک لینک در اینترنت محدود نمی شود. برخی از وظایف یک کارشناس سئو عبارتند از:
– تمام فعالیت های سئو را انجام می دهد. این فعالیت ها شامل استراتژی تولید محتوا، ایجاد بک لینک، مدیریت کمپین های SEM در گوگل و استراتژی کلمه کلیدی برای افزایش رتبه بندی در تمام موتورهای جستجو می شود.
– کارشناس سئو تمامی آزمون ها را انجام می دهد و اطلاعات و نتایج را جمع آوری کرده و آنها را تجزیه و تحلیل می کند.
– یک کارشناس سئو وب سایت، کمپین ها و طرح های PPC را پیگیری، گزارش، تجزیه و تحلیل می کند. PPC مخفف کلمه Pay Per Click به معنای پرداخت هزینه به ازای هر کلیک است. به همین دلیل در ایران به نام تبلیغات کلیکی شناخته می شود. در این نوع تبلیغات، آگهی سایت شما بر روی موتورهای جستجو و سایت های پربازدید ارائه می گردد و با هر کلیک بر روی آگهی، فرد کلیک کننده به سایت شما هدایت می شود. هزینه این تبلیغات به ازای هر کلیک محاسبه می گردد.
– او کلید واژه ها را کشف کرده و آن ها را گسترش می دهد و بهینه سازی می کند.
– همچنین توصیه های بهینه سازی توسط موتور جستجو را به دست آورده و بر روی سایت پیاده می نماید.
– کارشناس سئو هزینه های کمپین را مدیریت و در بودجه، صرفه جویی می کند. همچنین هزینه های ماهانه را برآورد نموده و اختلافات را با آن تطبیق می دهد.
– او درباره ی استراتژی تبلیغاتی رقیب و استراتژی ساخت لینک تحقیق تحقیق کرده و آن ها را بررسی می نماید.
– پیشنهاداتی برای تغییر طراحی وب سایت، محتوا، لینک دهی و … به منظور بهبود موقعیت های سئو برای کلمان کلیدی هدف ارائه می دهد.
چگونه متخصص سئو شویم؟
سئو به سرعت در حال تغییر است. زیرا الگوریتم های گوگل مدام در حال تغییر می باشند. یک سئو کار مجبور است برای اینکه یک سایت موفق را طراحی و مدیریت کند، همیشه به روز بوده و اطلاعات و دانش خود را افزایش دهد. سئو یک علمی بسیار گسترده می باشد که نمی توان گفت همه چیز را درباره آن می دانیم. در حقیقت سئو به آزمون و خطا وابسته است. شما می توانید به صورت آنلاین آموزش های خود را در زمینه سئو فرا بگیرد و مدرک دانشگاهی ضرورتی ندارد. در واقع، سئو علم خودآموزی است که می توانید از منابع مختلف و معتبر در اینترنت آن را یاد بگیرید .
برای اینکه متخصص سئو شوید ابتدا باید کار با موتورهای جستجوگر را یاد بگیرید. این موتورها ۳ کار اصلی کرال کردن، ایندکس کردن و رتبه دهی را انجام می دهند. در کرال کردن، خزنده های موتورهای جستجو در تمام لحظه ها در سطح وب می خزند و محتواها را می خواند. سپس محتواهای موجود در سایت در فهرست موتورهای جستجو قرار می گیرند و یا ایندکس می شوند. بعد از کار رتبه دهی را انجام می دهند. بر اساس الگوریتم های مخصوص به خود، وب سایت ها را با توجه به جستجوی کاربر رتبه بندی می کنند. یک متخصص سئو باید بداند چگونه صفحات یک سایت را بهینه کند تا موتورهای جستجو آن را در صفحه نتایج بخوانند.
۱- با سئو آشنا شوید و درک درستی از آن داشته باشید. سئو فقط کلمات کلیدی و لینک سازی نیست. هدف از سئو، پاسخ به نیاز کاربر است، دقیقا همان چیزی را که می خواهد به او بدهد. به عبارت دیگر هدف از سئو این است که کاربر جستجوکننده را به بازدیدکننده، بازدیدکننده را به کاربر دائمی و مشتری تبدیل کند. شما به عنوان متخصص سئو وظیفه دارید، بدانید که در چه زمانی، چه قوانین و اصولی را باید پیاده سازی کنید تا وب سایت شما بهینه شود.
۲- در قدم بعدی شما برای متخصص سئو شدن باید یک وب سایت را شروع و راه اندازی کنید.
۳- در دنیای سئو، اطلاعات فراوانی وجود دارد که شما باید آن ها را تحلیل نمایید. پس برای تسریع در انجام کارها از ابزارهای مخصوص آن استفاده کنید. درست است که برای بهره مندی از ابزارهای سئو باید هزینه ای را به صورت ماهانه پرداخت نمایید. اما باید بدانید که در ازای پرداخت هزینه ها، بازدهی مطلوبی را در دراز مدت شاهد خواهید بود.
۴- در این مرحله باید سئو را تمرین و تجربه کنید.
۵- حال نوبت آن است که تخصص خود را به اشتراک بگذارید. یکی از بهترین راه های یادگیری، توضیح دادن آن به دیگران است. این نکته در مورد سئو نیز صدق می کند. می توانید یک وبلاگ با محوریت سئو را ایجاد کنید و دانش خود را به اشتراک بگذارید. به مرور زمان متوجه خواهید شد که توضیح دادن به دیگران، روشی عالی برای یادگیری مطالب جدید می باشد.
۶- صبر داشته باشید. سئو فرآیندی است که میزان تقریبا زیادی صبر می خواهد. اگر به دنبال این هستید که سریع نتیجه بگیرید، بهتر است از روش هایی مانند گوگل ادز و … کمک بگیرید. اما سئو روشی است که پایداری دارد و می تواند ترافیک های ارگانیک را در بلندمدت برای شما رقم بزند.
۷- از راهنمایی های افراد مطرح این حوزه کمک بگیرید. در این راه ممکن است بارها به بن بست برسید و ناامید شوید. اما این اتفاق بسیار طبیعی است و باید بدانید که جایگاه فعلی این افراد نیز حاصل ساعت ها و روزها مطالعه و تست روش های سئو می باشد. پس درباره ی آن ها بخوانید و تحلیل کنید تا دریابید که چه کارهای متفاوتی را انجام داده اند.
تفاوت SEO و SEM
دو مفهوم SEM وSEO عناصری منحصر به فرد در دیجیتال مارکتینگ هستند. تفاوت اصلی بین این دو اصطلاح، بهینه سازی موتورهای جستجو است که می توان آن بخشی از بازاریابی در این فضا دانست. از تفاوت های بین Seo و SEM می توان به موارد زیر اشاره نمود.
۱- SEM از سئو گسترده تر است. افراد برای یادگیری سئو به یک سیستم و دسترسی به اینترنت نیاز دارند. اما حوزه بازاریابی موتورهای جستجو گسترده تر است و به افراد متخصص نیاز دارد. فراموش نکنید که اگر به مشاوره سئو احتیاج داشتید حتما به افراد حرفه ای در این زمینه مراجعه نمایید تا بتوانید نتایج بهتری را کسب کنید.
۲- تاثیر و نتایج SEM فوری است. در حال که سئو به زمان نیاز دارد. سرمایه گذاری بر روی SEM باعث می شود به راحتی (اما به صورت موقت) در دسترس مخاطبان قرار بگیرید. اما نتایج سئو با گذشت زمان به دست می آیند. به گونه ای که ممکن است حتی ماه ها نتیجه ای حاصل نشود.
۳- Seo با گذشت زمان ارزش ایجاد می کند اما نتایج SEM موقت هستند. نتایج حاصل از SEM تا زمانی برای شما ارزش آفرین می باشد که برای نمایش تبلیغات هزینه بپردازید. اما یک استراتژی سئو عالی با گذشت زمان تکامل می یابد و نتایج ماندگاری را ایجاد می کند.
۴- برای ترافیک SEM باید هزینه بپردازید. در حالی که ترافیک سئو ارگانیک است. هر بار که کاربری بر روی تبلیغات شما در موتورهای جستجو کلیک کند، شما باید هزینه پرداخت کنید. اما استراتژی های سئو این گونه نیستند.
۵- در سئو با محدودیت مخاطب رو به رو نیستید اما در SEM با محدودیت رو به رو هستید. در حالت کلی، تمامی استراتژی های بازاریابی جستجو با هدف برقراری ارتباط با مخاطبان انجام می شوند. اما یک تفاوت عمده وجود دارد. زمانی که شما روی SEM سرمایه گذاری می کنید معمولا مخاطبان مشخصی برای ورود به سایت شما اقدام می کنند. این مسئله بستگی به انتخاب شما از فضای تبلیغات دارد. شناخت مخاطبین هدف در این حوزه بسیار مهم است. زیرا با شناخت مخاطبین می توانید تبلیغات خود را در زمان و در جای درست منتشر کنید. اما در سئو به این صورت نیست. زمانی که شما در نتایج جستجو نمایش داده شوید، دیگر نمی دانید چه کسانی ممکن است بر روی لینک سایت شما کلیک کنند. این تفاوت را شاید بتوان به عنوان مزیتی برای بازاریابی در موتورهای جستجو به حساب آورد.
تفاوت سئو و تبلیغات گوگل
۱- سئو نتایج بدست آمده در گوگل را تحته تاثیر قرار می دهد. ولی با تبلیغات گوگل می توانید به صفحه اول راه پیدا کنید و بابت نمایش تبلیغ خود هیچ پولی هم پرداخت نخواهید کرد. اما بابت هر یک کلیک که کاربر بر روی لینک شما انجام می دهد به گوگل پول پرداخت می کنید.
۲- برای سئو باید وبسایت خود را بهینه سازی نمایید و به استانداردهای گوگل نزدیک شوید. بعدها می توانید در نتیجه ی طبیعی گوگل قرار گرفته و در آن جایگاه بدون پرداخت هزینه باقی بمانید.
تفاوت سئو و تبلیغات اینترنتی
۱- برعکس تبلیغات اینترنتی از راه سئو به راحتی برندسازی می کنید و از لحاظ شهرت، پیشرفت خواهید داشت.
۲- در تبلیغات اینترنتی، عموم مردم تبلیغات شما را می بینند. اما پس از سئوی وبسایت، تبلیغات شما به کاربرانی که به دنبالتان هستند، نمایش داده می شود.
۳- پس از سئو سایت، ترافیک وب سایت به صورت مفید و هدفمند بالا می رود و می توانید فروش خوبی داشته باشید.
۴- هزینه سئو بسیار به صرفه تر از هزینه های سنگین تبلیغات می باشد.
۵- الکسای وبسایت پس از سئو به شدت پایین می آید. این مورد باعث جلب اعتماد کاربران وب سایت شما خواهد بود.
اصطلاحات رایج در سئو
در سئو از اصطلاحات متفاوتی استفاده می شود که معنی آنها کمک می کند تا درک بهتری از فرآیند بهینه سازی وب سایت داشته باشیم. از رایج ترین اصطلاحات سئو می توان به کلمه کلیدی، سئو داخلی، سئو خارجی، بک لینک، جریمه، لینک داخلی، لینک خارجی و موتور جستجوگر (SERP) را نام برد. برخی دیگر از اصطلاحات رایج در سئو عبارتند از:
۱- بهینه سازی رابط کاربری و ظاهر سایت (HEO)
این اصطلاح مخفف کلمه Human Experience Optimization می باشد. به بهینه و آسان سازی رابط کاربری و طراحی ظاهری سایت برای کاربر و به عبارتی کاربرپسند شدن سایت، اشاره دارد. در واقع ربات های گوگل با توجه به HEO سایت را از دیدگاه یک انسان مورد بررسی قرار می دهند.
۲- SEM
مخفف کلمه ی Search Engine Marketing به معنی بهینه سازی شبکه های اجتماعی است. این کلمه در سایت های بازاریابی و تبلیغاتی بیشتر به کار می رود. SEM از دو بخش SEO و PPC تشکیل شده که PPC به معنی پرداخت به ازای کلیک بر روی مطالب و تبلیغات اینترنتی است.
۳- طراحی رابط کاربری (UI)
UI مخفف کلمه User Interface به معنای ظاهر سایت و هر چیزی که کاربران در سایت مشاهده کنند و با آن در ارتباط باشند، می باشد. این اصطلاح پر کاربردترین اصطلاح سئو است.
۴- طراحی تجربه کاربری (UX)
به معنی تجربه کاربری می باشد و شامل تمامی احساسات و تجربیات مخاطب از ارتباط با یک محصول می شود. این کلمه مخفف عبارت User Experience و از جمله موارد اثرگذار بر سئو به شمار می رود. علاوه بر این با عکس العمل و رفتار کاربران نیز در ارتباط است. طراحی تجربه کاربری در میان اصطلاحات سئو از اهمیت زیادی برخوردار می باشد. در این طراحی هدف از سود، رسیدن به هدف تعامل کاربر با محصول است و صرفا مقاصد مالی ملاک قرار نمی گیرند.
۵- طراحی واکنش گرا (Responsive Design)
این مورد، سازگاری سایت را با موبایل و تبلت مورد بررسی قرار می دهد. به دلیل اهمیت زیاد، از مهمترین اصطلاحات سئو محصوب می شود.
۶- دامنه رجوع شده (Referring Domain)
هر لینکی را که از سایر سایت ها دریافت می کنیم، Referring Domain می گویند.
۷- OBL
مخفف عبارت Out Bound link به معنی حجم و لینک های خروجی از سایت است. این اصطلاح باید با فرمت و تاریخچه سایت تناسب داشته باشد.
ترفند های سئو
اهمیت سئو در سال ۲۰۲۲ به گفته سافاری دیجیتال، تقریباً ۶۱ درصد از بازاریابان معتقدند که سئو کلید موفقیت آنلاین است، به همین دلیل است که مشاغل مدرن به طور متوسط ۴۱ درصد از بودجه بازاریابی خود را به آن اختصاص می دهند. به طور خلاصه، صرف زمان برای ایجاد یک استراتژی سئوی مناسب می تواند نه تنها ترافیک آنلاین شما، بلکه در کل تجارت شما را متحول کند.
آنچه که استراتژی سئو باید داشته باشد.
نوشتن محتوای کامل تر، استفاده از لینک های بیشتر و کلمات کلیدی متنوع تر یک راه عالی برای رتبه بندی بالاتر در طول زمان است.
۱. هدف گذاری کلمات کلیدی
کلمات کلیدی عباراتی هستند که معمولاً در گوگل، بینگ و غیره جستجو می شوند و بخش مهمی در تعیین رتبه وب سایت شما دارند. اگر از تعداد کلمات کلیدی مناسب در جای درست استفاده کنید، به مرور زمان شاهد پیشرفت خود می شوید. باید جستجوی کلمات کلیدی خود را انجام دهید، از طیف گسترده ای از کلمات کلیدی استفاده کنید و آنها را به طور طبیعی در متن خود جای دهید.
۲. فراداده
عنوان متا و توضیحات متا شما اولین چیزهایی هستند که کاربر در صفحهی نمایش نتایج موتورهای جستجو می بیند و بر روی کلیک یا عدم کلیک آن تأثیر می گذارد. با گنجاندن کلمات کلیدی در متا داده های خود (از جمله تگ های تصویر و تگ های عنوان) گوگل می تواند، ارتباط صفحه شما را سریعتر درک کند.
۳. بک لینک ها
۴. سئو فنی
مسائل فنی مختلف دیگری در قسمت پشتی سایت شما وجود دارد که پس از رفع مشکلات آن ها، می توانید تفاوت زیادی در نتایج کلی سئوی خود ایجاد کنید. اگر UX وب سایت شما روان و در دسترس نباشد، انجام هر کاری مهمی در وب سایت شما برای همه ی مخاطب ها سخت خواهد بود. بیش تر از ۵۰٪ از کل ترافیک آنلاین از طریق تلفن همراه است، بنابراین وقتی صحبت از مواردی مانند UX می شود، موارد فنی بسیار مهم هستند.
۵. معیارهای سئو
برای سنجش، تجزیه و تحلیل و بهبود استراتژی سئوی خود، باید درک کاملی از معیارهای سئو داشته باشید پس باید برای یادگیری معیار های سئو زمان لازم کنار بگذارید.
۸ نکته برای ایجاد یک استراتژی موثر سئو در سال ۲۰۲۲
همیشه نباید سعی کنید که به دنبال محبوب ترین عبارات جستجو بروید. مخاطبان خود را بشناسید و برای ارائه محتوا و اطلاعات مناسب اقدام کنید.
۱. ابتدا برای انسان ها و در مرحله بعد برای موتورهای جستجو بنویسید.
همانطور که قبلا ذکر شد، الگوریتم گوگل روز به روز هوشمندتر می شود و با استفاده از ورودی ثابت انسان، همچنان با تفکر ما هماهنگ می شود. همانطور که گفته شد، هیچ شکاف یا فرمول جادویی هوشمندانه ای وجود ندارد که از موتور های جستجو پیشی بگیرد، بنابراین تلاش نکنید. اول برای انسان ها و بعد برای موتورهای جستجو بنویسید. در نهایت، اولویت شما باید همیشه این باشد که به مخاطبان خود آنچه را که به دنبالش هستند، ارائه دهید و این تنها از طریق نوشتن محتوای جذاب و اساساً طبیعی است. به کلمات کلیدی محرک اجازه دهید تا محتوای آموزنده و ارزشمند شما را ارتقا دهند.
۲. از کلمات کلیدی هدفمند در تمام جاهای مناسب استفاده کنید.
در حالی که انگیزه همیشه در اولین مرحله می باشد، در مرحله دوم موتورهای جستجو، سنگ بنای کل این فرآیند کلمات کلیدی هستند. همه چیز با تحقیق از کلمات کلیدی شروع می شود. از ابزارهای سئو مانند Google Ads، Ahrefs و حتی نوارهای جستجوی ساده در سایت ها برای شناسایی هدف جستجوی گسترده کلمات کلیدی خود استفاده کنید. Google ads نیازمند هزینه ای می باشد که شما به گوگل پرداخت می کنید و سایت شما بهتر دیده می شود. ahrefs، یکی از مهمترین ابزارهای مورد استفاده برای سئوکاران و بازاریابان دیجیتال است که با آن میتوان به لینک دادن و تجزیه و تحلیل کردن سایتهای مختلف پرداخت.
۳. تمرکز بر تجربه کاربر (UX)
مواردی مانند پیوندهای مرده، صفحات خطا، و ساختارهای نامرتب سایت همگی بر اینکه افراد از وب سایت شما دور می شوند تأثیر گذار است. از سرفصل ها و پاراگراف های کوتاه و آسان برای خواندن استفاده کنید، زیرپوشه های خود را مرتب کنید و برای موبایل بهینه سازی کنید. همه این موارد به کاهش نرخ پرش، بهبود رتبه شما کمک می کنند.
۴. بر ایجاد پیوندهای مرتبط تمرکز کنید.
همانطور که گفته شد، یکی دیگر از جنبه های کلیدی در ایجاد اعتبار دامنه و سایت، لینک سازی است. ما قبلاً به این موضوع پرداختهایم که چرا پیوندهای خارجی مهم هستند. شما میتوانید از طریق ارتباط و غیره بک لینکهای متقابل دریافت کنید. علاوه بر این، لینک ها یک عامل رتبه بندی کلیدی هستند.
۵. قالب بندی محتوا برای قطعه های ویژه
این روزها قطعات ویژه تقریباً بر صفحه های نمایش نتایج موتورهای جستجو حکومت می کنند. حتی اگر قبلاً این اصطلاح را نشنیده باشید، احتمالاً با آنها آشنا هستید. آنها کادرهای پاسخ برجسته ای هستند که برای اکثر سوالات جستجو در بالای صفحات ظاهر می شوند. لیستهای شمارهدار، اینفوگرافیکها و پاسخگویی مستقیم به جستجوهای مبتنی بر سؤال، شانس شما را برای دریافت یک قطعه برجستع افزایش می دهند.
۶. هر چیزی که سایت شما را کند می کند را حذف کنید.
سایت شما باید سریع، در دسترس و برای استفاده آسان باشد. این روزها مردم انتظار اطلاعات فوری و نتایج آنی را دارند. اگر بارگذاری سایت شما کند باشد، مردم به سادگی از آن عبور می کنند. چندین راه وجود دارد که می توانید سرعت سایت و نرمی کلی UX خود را بهبود بخشید: پلاگین های قدیمی واز بین رفته را حذف کنید، تصاویر خود را بهینه سازی و فشرده کنید و از ابزار هایی مانندGoogle (نشان دهنده سرعت سایت)Page Speed Insights یا GTmetrix استفاده کنید.
۷. به آپدیت الگوریتم های گوگل توجه کنید.
اگر به اپدیت ها و الگوریتم های گوگل درست توجه کنید، ممکن است به طور کلی روی روند سایت خود تاثیر مثبت بگذارید و بی توجهی به الگوریتم ها باعث جریمه های گوگل می شود. رتبه بندیها و جریمه ها توسط عوامل مختلفی تعیین می شوند: مانند دسترسی، سرعت، تبلیغات بیش از حد یا محتوای هرزنامه، و غیره.
۸. بهبود محتوای موجود و اضافه کردن موضوعات فرعی از دست رفته
به روز رسانی مداوم و نبرد با رقبای خود به این معنی است که همیشه کاری برای انجام دادن وجود دارد، ناگفته نماند که هنوز می توانید کارهایی را که قبلا انجام داده اید بهبود بخشید. اگر قبلاً به درستی از سئو استفاده نکرده اید، بازگشت به گذشته و به روز رسانی محتوا با کلمات کلیدی، بک لینک ها و خوانایی بهتر راهی عالی برای شروع است. حتی میتوانید اطمینان حاصل کنید که صفحاتی که عملکرد بهتری داشتهاند، رشد ترافیک را حفظ میکنند یا خیر.
سئو رایگان چیست و آیا واقعا می شود رایگان سئو شد؟
تکنیکهای بهینهسازی موتورهای جستجو (SEO) میتوانند به وب سایت شما کمک کنند تا رتبه بندی بالاتری داشته باشد و در صفحات نتایج موتورهای جستجو (SERP) نمایش داده شود. با این حال، بهینه سازی می تواند گران باشد و شما را به فکر سئوی رایگان بیاندازد.
خوشبختانه، ابزارهای سئوی رایگان زیادی وجود دارد که می توانند سایت شما را بدون هزینه کردن به سطح بالاتری برسانند. ابزارهای رایگان سئو می تواند به شما کمک کند تا استراتژی خود را بدون مراجعه به کیف پول خود ارتقا دهید. شما باید تلاش بیشتری برای استفاده از این ابزارها و بهینه سازی سایت خود انجام دهید.
در اینجا، ۴ مورد از بهترین ابزارهای سئوی رایگان را بررسی خواهیم کرد. ما ویژگیها، مزایا و معایب هر ابزار را بررسی میکنیم تا به شما کمک کنیم ابزار مناسب خود را برای سئوی رایگان پیدا کنید.
۴ مورد از بهترین ابزار های سئو رایگان
۱. Ubersuggest
اگر تا به حال به دنبال مشاوره بازاریابی دیجیتال یا SEO بوده اید، احتمالاً با وب سایت نیل پاتل برخورد کرده اید. این متخصص بازاریابی ابزارهای مفیدی را برای بهینه سازی وب سایت شما از جمله Ubersuggest ارائه می دهد. Ubersuggest شما را قادر می سازد تا یک کلمه کلیدی یا دامنه را در موتور جستجوی آن تایپ کنید. اگر گزینه قبلی را انتخاب کنید، حجم جستجوی عبارت انتخاب شده ی خود، دشواری رتبه بندی، تغییرات کلمه کلیدی و ایده های محتوا را خواهید دید. از طرف دیگر، وارد کردن دامنه می تواند نمایه بک لینک وب سایت، اعتبار دامنه، ترافیک و محتوای با بهترین عملکرد را نشان دهد.
ویژگی های کلیدی Ubersuggest:
• مروری بر دامنه
• صفحات برتر سئو
• پیشنهادات کلمه کلیدی
• ایده های محتوا
• اطلاعات بک لینک
Ubersuggest برای شما مناسب است اگر…
• شما به دنبال ایده های جدید برای کلمات کلیدی و محتوا هستید.
• شما می خواهید دامنه خود یا دامنه های رقبای خود را ارزیابی کنید.
• شما می خواهید استراتژی بک لینک خود را گسترش دهید.
۲. AnswerThePublic
AnswerThePublic یکی از بهترین ابزارهای سئوی رایگان برای یافتن ایده های محتوا است. میتوانید یک کلمه کلیدی را در پلتفرم تایپ کنید، و فهرست دقیقی از محبوبترین عبارتهای جستجوی مرتبط را به شما نشان میدهد. این ابزار سئو بر سه دسته تمرکز دارد: سوالات، حروف اضافه و مقایسه. AnswerThePublic حتی داده های خود را به نقشه برداری بصری و لیست تجزیه می کند. همچنین می توانید برای بررسی بیشتر اطلاعات را در قالب CSV دانلود کنید.
ویژگی های کلیدی AnswerThePublic:
• دسترسی به ابزار تجسم داده ها
• سوالات کلمات کلیدی، حروف اضافه و مقایسه ها را ببینید.
• داده ها را به فرمت CSV صادر کنید یا تصاویر نگاشت کلمه کلیدی را دانلود کنید.
AnswerThePublic برای شماست اگر…
• تولید محتوا تمرکز اصلی شماست.
• شما می خواهید روی کلمات کلیدی دم بلند تمرکز کنید.
• داده های بصری را ترجیح می دهید.
۳. MozCast
تغییرات الگوریتم موتورهای جستجو می تواند به طور قابل توجهی بر رتبه بندی شما تأثیر بگذارد و تمرکز استراتژی SEO شما را تغییر دهد. MozCast میتواند به شما کمک کند تا با مشاهده پیشرفتهای الگوریتمهای گوگل در طول ۹۰ روز، در صدر قرار بگیرید.
علاوه بر این، MozCast داده های خود را به دسته های مختلف SEO، از جمله نتایج HTTPS، بررسی ها و پانل های دانش تقسیم می کند.
ویژگی های کلیدی MozCast:
• تفاوت بین تغییرات در ویژگی های Google SERP.
• کاوش سریع داده های گرافیکی
MozCast برای شما مناسب است اگر…
• شما می خواهید الگوریتم گوگل را در طول زمان ردیابی کنید.
• شما داده های بصری را به خرد کردن اعداد ترجیح می دهید.
۴. Animalz Revive
به روز رسانی محتوای قدیمی برای سئو ضروری است. با این حال، اگر کاتالوگ گسترده ای داشته باشید، این فرآیند می تواند زمان بر باشد. Animalz Revive لیستی از پستهایی که باید به روزرسانی محتوا روی آن ها را در نظر بگیرید را برایتان ایمیل می کند.
شما باید اطلاعات احراز هویت Google Analytics خود را با Animalz Revive به اشتراک بگذارید. سپس، تیم بازاریابی آن کل وب سایت شما را ارزیابی می کند و به دنبال حوزه های محتوای ضعیف می گردد. در نهایت، فهرست ساده ای از محتوای قدیمی را دریافت خواهید کرد که نیاز باید به روز رسانی شوند.
ویژگی های کلیدی Animalz Revive:
• یک لیست سفارشی از پست هایی که باید به روز شوند دریافت می کنید.
• برای به اشتراک گذاشتن گزارش با سایر اعضای تیم، پیوندی دریافت می کنید.
• به یک نمای کلی از بهترین شیوه های تازه سازی محتوا دسترسی دارید.
Animalz Revive برای شما مناسب است اگر…
• شما کاتالوگ وسیعی از محتوا دارید.
• شما دوست دارید به جای نوشتن پست های جدید، روی تازه کردن پست های قدیمی تر تمرکز کنید.
الگوریتم های گوگل
الگوریتمهای گوگل بسیار پیچیده هستند و برای بازیابی دادهها از فهرست جستجوی خود و ارائه فوری بهترین نتایج ممکن برای یک جستوجو استفاده میشوند. موتور جستجو از الگوریتمها و فاکتورهای رتبه بندی متعدد برای ارائه رتبه بندی صفحات وب استفاده میکند. در سالهای اولیه، گوگل فقط تعداد کمی از الگوریتمهای خود را بهروزرسانی کرد. اکنون گوگل هر سال هزاران تغییر ایجاد می کند. اکثر این به روز رسانی ها آنقدر جزئی هستند که کاملاً مورد توجه قرار نمی گیرند. با این حال، گاهی اوقات، موتور جستجو الگوریتم های خود را با تغییر زیاد بروز می کند که به طور قابل توجهی بر SERP ها تأثیر می گذارد.
الگوریتم های گوگل
۱۳ به روز رسانی اصلی الگوریتم گوگل
از بین تعداد بی شمار به روزرسانیهای الگوریتم گوگل که در دهه گذشته معرفی شده اند، در اینجا مواردی وجود دارد که سئو را برای همیشه تغییر دادند. هر چند وقت یکبار، گوگل تغییراتی را به قدری اساسی ایجاد می کند که روش قدیمی سئوی ما را برای همیشه مختل می کند، پس باید با این الگوریتم ها آشنا باشیم.
۱. الگوریتم پاندا
نحوه کارکرد: به روز رسانی الگوریتم پاندا به اصطلاح “امتیاز کیفیت” را به صفحات وب اختصاص می دهد. سپس از این امتیاز به عنوان عامل رتبه بندی استفاده می کند. در ابتدا، اثرات پاندا خفیف بود، اما در ژانویه ۲۰۱۶ به طور دائم در الگوریتم اصلی گوگل گنجانده شد. از آن زمان، انتشار به روزرسانیها بیشتر شده است، بنابراین جریمههای پاندا هم سریعتر اتفاق میافتد.
با ماژول جدید ویرایشگر محتوای وب سایت حسابرس می توانید از جریمه احتمالی جلوگیری کنید و صفحاتی را با کلمه های کلیدی تصادفی ایجاد کنید. ویرایشگر محتوا صفحات رقبای برتر شما را تجزیه و تحلیل می کند و توصیه های سئو را بر اساس محتوایی که قبلاً در جستجوی گوگل موفق بوده است ارائه می دهد. اگر می خواهید بررسی کنید که آیا محتوای شما در جای دیگری در وب تکرار شده است یا خیر، از یک بررسی کننده سرقت مانند Copyscape استفاده کنید.
۲. الگوریتم پنگوئن
هدف گوگل پنگوئن پایین آوردن رتبه سایت هایی است که بک لینک آنها غیر طبیعی به نظر می رسد. این به روز رسانی به ساخت لینک های غیر طبیعی پایان داد. برای در امان ماندن از اثرات بهروزرسانی گوگل پنگوئن، رشد پروفایل پیوند خود را زیر نظر داشته باشید و با یک جستجوگر بک لینک مانند SEO SpyGlass بازرسیهای منظم را انجام دهید. این نرم افزار، تعداد کل بک لینک ها و تعداد دامین های لینک شده را به شما اعلام می کند و این اطلاعات را در قالب یک نمودار نیز نشان می دهد.
شما می توانید یک نمودار پیشرفت برای رشد پروفایل پیوند خود پیدا کنید. مراقب هر گونه افزایش غیرمعمول باشید: این ممکن است نتیجه حمله منفی سئو توسط رقبای شما باشد. آماری که می دانیم پنگوئن در نظر گرفته است در فرمول خطر مجازات SEO SpyGlass گنجانده شده است. به تب Penalty Risk بروید و لیست بک لینک خود را از بالاترین خطر به کمترین مرتب کنید. پیوندهایی با ریسک بالای ۵۰ درصد باید بررسی شوند. اگر مشخص شد که آنها مخرب هستند، آنها را به فایل Disavow اضافه کنید، آن را دانلود کنید و به ابزار Disavow Links Google ارسال کنید. ابزار Disavow یک روش برای بر داشتن اثر لینکهای منفی از سایت است.
۳. الگوریتم مرغ مگس خوار
الگوریتم مرغ مگس خوار به گوگل کمک می کند تا پرس و جوهای جستجو را بهتر تفسیر کند و نتایجی را ارائه دهد که با هدف جستجوگر مطابقت داشته باشد. در حالی که کلمات کلیدی همچنان مهم هستند، الگوریتم مرغ مگس خوار سعی می کند برای یک صفحه بر اساس یک پرس و جو رتبه بندی کند، حتی اگر حاوی کلمات دقیقی باشد که جستجوگر وارد کرده است. این امر با کمک پردازش زبان طبیعی که بر نمایه سازی معنایی نهفته، و به اصطلاحات و مترادف های همزمان متکی است، به دست می آید.
تحقیقات کلمات کلیدی خود را گسترش دهید و بر روی مفاهیم پشت کلمات کلیدی تمرکز کنید. جستجوهای مرتبط، مترادف ها و اصطلاحات همزمان را به دقت تجزیه و تحلیل کنید. از این بینش ها برای درک بهتر زبان مخاطبان خود و تنوع بخشیدن به محتوای خود استفاده کنید. با ایجاد محتوای جامع که هدف جستجوگر را برآورده می کند، هم از نظر تعامل و هم از نظر سئو برنده خواهید شد.
۴. موبایل
امروزه گوگل تمامی وب سایت ها را بر اساس سرعت و کاربرپسند بودن نسخه های موبایلی آنها رتبه بندی می کند. صفحات خود را برای جستجوی موبایل بهینه کنید و روی سرعت و قابلیت استفاده تمرکز کنید. تستهای سازگار با موبایل و سرعت صفحه، به شما کمک میکند تا ببینید کدام جنبههای صفحه شما باید بهبود یابد. این تستها در WebSite Auditor (نرم افزاری برای بررسی سئو سایت) ادغام شدهاند، بنابراین میتوانید بهینه سازی موبایل صفحات خود را بررسی کنید.
۵. رنک برین(rank brain)
RankBrain بخشی از الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل است. این یک سیستم یادگیری ماشینی است که به گوگل کمک میکند تا معنای پشت سؤالات را بفهمد و بهترین نتایج جستجو را در پاسخ به آن سؤالات ارائه دهد. گوگل RankBrain را سومین فاکتور مهم رتبه بندی می نامد. RankBrain مسئول سفارشی کردن نتایج جستجوی گوگل کاربران است. اساسا گوگل فراتر از جستجوی برای پرس و جو افراد پیش می رود و عوامل دیگری مثل مترادف ها، کلمات ضمنی و تاریخچه جستجوی شخصی را در نظر می گیرد.
با کمک تجزیه و تحلیل رقابتی، صفحات خود را برای ارتباط و جامعیت بهینه کنید. با استفاده از ابزار TF-IDF (حسابرس وب سایت) می توانید لیست کاملی از اصطلاحات و مفاهیم مرتبط را که توسط تعداد زیادی از رقبای برتر خود استفاده می شود، کشف کنید. راهی برای اضافه کردن این عبارات به محتوای خود پیدا کنید و خواهید دید که ارتباط جستجوی شما به طرز چشمگیری افزایش می یابد.
۶. گوگل مدیک (Google Medic)
به نظر می رسد که به روزرسانی Google Medic به طور نامتناسبی بر وب سایتهای پزشکی و همچنین سایر وب سایتهایی که با تصمیمات بالقوه تغییر زندگی (مالی، حقوق، آموزش) مرتبط هستند، تأثیر میگذارد. اگرچه صراحتاً تأیید نشده است، نمایندگان Google اشاره کردهاند که این بهروزرسانی برخی از سیگنالهای E-A-T (تخصص، اختیار، اعتماد) را از سند دستورالعملهای ارزیابی کیفیت اجرا کرده است.
تا به امروز، هیچ استراتژی بازیابی اثبات شده ای برای به روز رسانی Medic وجود ندارد. برخی از سئوکارها استخدام نویسندگان خبره را برای اعتبار بخشیدن به وب سایت خود پیشنهاد می کنند، برخی دیگر ادعا می کنند راه حل در ایجاد نهادهایی برای برند شما است. اگر بخواهیم به حقایق پایبند باشیم، تنها راه قابل اعتماد برای افزایش اعتبار وب سایت شما، رشد پروفایل بک لینک شماست. یک رویکرد کارآمد، استفاده از ابزار تحقیق بک لینک است مانند SEO SpyGlass و قرض گرفتن ایده های بک لینک از رقبای خود است. SEO SpyGlass به شما امکان می دهد شکاف بک لینک بین وب سایت خود و وب سایت های رقبای خود را پیدا کنید.
۷. الگوریتم کبوتر
گوگل با این الگوریتم، امکان تطابق موقعیت مکانی کاربران را با نشانی سایتهای اینترنتی فراهم کرد. با این روش اگر کاربری در منطقه ای خاص به دنبال یک بانک بگردد، بانک های اطرافش به او نشان داده می شود.(البته در صورت روشن بودن GPS موبایل)
رونمایی از این الگوریتم باعث به وجود آمدن سرچ محلی شد.
۸. جستجوی محلی
یکی از دستاورد های الگوریتم کبوتر است و به کاربران این امکان را می دهد تا به راحتی مشاغل اطراف خود را پیدا کنند. با این دستاورد مفهومی به نام سئوی محلی نیز ایجاد شد که بر اساس آن کسب و کارها سایتشان را برای محل نزدیک خود بهینه سازی میکنند.
۹. سئو محلی
سئو محلی یا بهینه سازی موتور جستجوی محلی روشی بسیار موثر برای بازاریابی مشاغل محلی شما به صورت آنلاین است، زیرا به مشاغل کمک می کند تا محصولات و خدمات خود را به مشتریان محلی در زمان دقیق مورد نظر خود معرفی کنند.
۱۰. الگوریتم گوگل دنس
این الگوریتم به این معنی است که ممکن است سایتی ناگهان از صفحه ششم نتایج به جایگاه اول تغییر موقعیت دهد ولی این تغییر جایگاه موقتی است. هدف گوگل از این تغییرات مشاهده رفتار کاربران در مقابل این سایت است. به این ترتیب چنانچه کاربران از سایت مورد نظر استقبال کنند، این سایت ترفیع رتبه خواهد گرفت، در غیر این صورت به جایگاه قبلی خود بر خواهد گشت.
۱۱. الگوریتم PayDay Loan
به صورت کلی، هر پیامی که بدون اجازه و توافق قبلی برای کاربر ارسال شود اسپم نام دارد. مهم نیست که پیام در چه موردی باشد (تبلیغاتی، اطلاع رسانی، درخواست عضویت و…). این الگوریتم وظیفه ی نظارت بر اسپم ها را دارد. الگوریتم ضد اسپم گوگل نقش مهمی در تشخیص کمیت و کیفیت صفحه دارد و به جستجو کمک میکند. در اصل الگوریتم PayDay Loan مراقب است تا سایتها ازطریق رفتارهای فریبنده یا دستکاری در نتایج جستجو رشد نکنند.
۱۲. الگوریتم برت(BERT)
این به روزرسانی الگوریتم گوگل از فناوری پردازش زبان طبیعی برای درک بهتر عبارتهای جستجو، تفسیر متن، شناسایی ماهیت ها و روابط بین ماهیت ها استفاده می کند. دیدهایم که بهروزرسانیهای پاندا، مرغ مگسخوار و RankBrain از کلمات کلیدی فاصله میگیرند، و بهروزرسانی BERT نقطه اوج این تلاش است و به گوگل اجازه میدهد تا تفاوتهای بسیار بیشتری را در جستجوها و نتایج جستجو درک کند.
بالاخره روزی را دیدیم که گوگل واقعاً به نوشتن خوب پاداش میدهد. پس مهم است که برای کپی معنادار نیز تلاش کنید. همچنین ایده خوبی است که هنگام ایجاد کپی تحقیقات مربوط به ماهیت آن را انجام دهید. ماهیت های مرتبط به ایجاد زمینه برای محتوای شما کمک می کنند.
۱۳. به روز رسانی های اصلی
از سال ۲۰۱۷، گوگل شروع به معرفی به روز رسانی های بزرگتر به عنوان به روز رسانی های اصلی کرده است. از آن زمان، شفافیت کمتری در مورد اینکه این به روزرسانیها چیست و کدام بخش از جستجو را بهبود می بخشد، وجود دارد. سئو ها اغلب تغییرات رتبه بندی پس از به روز رسانی را دنبال می کنند و سعی می کنند که بفهمند دقیقا چه چیزی تغییر کرده است، اما به ندرت یک مشاهده قطعی وجود دارد.
از آنجایی که تأثیرات بهروزرسانیهای اصلی گوگل اغلب ناشناخته است، یکی از کارهایی که میتوانید انجام دهید این است که تاریخچه SERP را برای کلمات کلیدی مورد نظر خود ردیابی کنید. پس از انجام بهروزرسانی، میتوانید بررسی کنید که کدام یک از رقبای شما در رتبهبندی بالا یا پایین رفتهاند و در مورد عوامل مؤثر حدس بزنید.
اشتباهات سئو
متاسفانه سئو جز پرخطر ترین کارهاست زیرا گاهی چریمه ای که یک موتور جستجو برای شما درنظر میگیرید هیچگاه قابل برگشت نیست.
برای اینکه در سئو دچار اشتباه نشوید حتما مقاله 100 کار اشتباه که در سئو انجام می دهید را مطالع نمایید.
چند اشتباه رایج در سئو
لینک سازی اشتباه شروع به ساخت 1000 لینک از سیات های بی معنی
استفاده از کلمات بی معنی مثال به جای سئو سایت از کلمه متخصص سئو سایت استفاده شود کلمه اصلی باید سئو سایت باشد.
خرید مثاله تخصصی دقت کنید هیچ کس مثل شما نمیتواند در مورد کار شما توضیح بدهد در کمال آرامش و صبر برای فعالیت های خدماتی تولیدی ود مقالات سئو سایت را بنویسید و در سایت خود منتشر کنید.
استفاده از سرور های ارزان و بی کیفیت
دستکاری بیش از حد وب مستر
و 100 اشتباه بزرگ که در مقاله به آن توضیح داده شده است.
تاریخچه سئو
تاریخچه سئو مربوط به دهه ۱۹۹۰ می شود. اوایل سال ۱۹۹۰ اولین موتورهای جستجو فعالیت خود را شروع کردند. YAHOO، INFOSEEK و ALTA VISTA جز محبوب ترین موتورهای جستجو در آن زمان بودند. در این دهه، کاربران زیادی از موتورهای جستجو استفاده می کردند. در سال ۱۹۹۵، یاهو وب برای اولین بار اقدام به راه اندازی اصول سئو کرد. گوگل در سال ۱۹۹۸ راه اندازی شد و اصول جدیدی را برای سئو تعیین نمود. طراحی ساده گوگل باعث جذب کاربران زیادی شد. به همین علت، تلاش های گوگل برای سئو بسیار اهمیت دارد. در ابتدا، گوگل بر روی معیارهایی مانند تعداد کلمات کلیدی، عنوان بندی ها، تگ ها، لینک ها و ساختار سایت تمرکز کرد.
با رشد مداوم اینترنت، موتورهای جستجوی جدیدی ظاهر شدند که از الگوریتم های پیچیده تری برای رتبه بندی استفاده می کردند. پیشرفت های صورت گرفته در زمینه سئو باعث شدند تا سایت ها فعالیت های زیادی برای بیشتر دیده شدن انجام دهند. مهندسین سئو به دنبال روش هایی بودند تا بتوانند رتبه بندی سایت را افزایش دهند. برای رسیدن به این هدف از روش های اخلاقی و غیر اخلاقی استفاده کردند. در آن زمان مهندسین می توانستند از طریق دستکاری سایت، به هدف خود برسند. اما امروزه الگوریتم های موتورهای جستجوگر پیچیده تر شده اند.
فرق سئو با سئو سایت
بسیاری این تصور را دارند که سئو با سئو سایت فرقی ندارد اما من به شما می گویم که بین این دو تفاوتی وجود دارد. سئو سایت به معنای بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو است، به طور کلی هر فعالیتی که برای بهتر شدن جایگاه سایت خود از قبل سئو داخلی، سئو خارجی، محتواگذاری برای سایت، بهبود ساختار سایت، بهینه سازی تصاویر سایت و... را انجام می دهید، یعنی سئوسایت انجام داده اید. میرسم به این پرسش که سئو با سئو سایت چه فرقی دارد؟
سئو فقط برای سایت نیست ! شما می توانید یک پیج اینستاگرام، یه کانال در یوتیوب، یک صفحه در لینکدین و... را سئو کنید. برای تمامی موارد گفته شده می توانید سئو انجام دهید تا بازدهی بیشتری از پیج یا کانال خود داشته باشید، به این ترتیب افرادی بیشتری با کالا یا خدمات شما آشنا می شوند. برای انجام سئو سایت و یا سئو می توانید با ما در ارتباط باشید تا با مشاوره رایگان سئو، به شما در بهبود وضعیت سایت، پیج اینستاگرام، کانال یوتیوب و... کمک کنیم.
سئو سایت هایی فروشگاهی
عمده نیاز سئو مربوط به بخش سایت های فروشگاهی است شاید به جرات بتوان گفت پر چالش ترین سئو هم مربوط به همین بخش است از سئو محصول تا سئو دسته بندی
ولی باید گفت لذت بخش ترین بخش سئو هم همین بخش است وقتی محصولی در سئو بالا می آید.