نوشتن مقاله بر اساس سئو، نوشتن مقاله بر اساس سئو نیاز اصلی ما برای بخش عمده ای از محتوا سایت ما می باشد. این خبر خوبی برای شماست ، زیرا همانگونه که بیان می شود ، همه آنها از یک فرمت استاندارد تشکیل شده است . مقالات استاندارد سئو متون یکپارچه برای وب هستند که برای موضوعات مختلف نوشته شده است .
روش انجام کار برای استاندارد سازی مقالات سئو
چه چیزی یک مقاله استاندارد سئو را ایجاد می کند و برای انجام آن باید چه کاری انجام دهید ؟
۱- مبانی مقالات استاندارد SEO
طول : طول مطلب ۵۰۰ کلمه در حدود ۱۰ جمله باشد .
اگر جمله های شما بیش از ۱۰ کلمه ی خاموش ( کلمه ی بی معنی که از نظر شما دارای معنی می باشد، اما گوگل درک صحیحی از آن ندارد مثل خود کلمه سئو که به تازگی برای گوگل معنی پیدا کرده است ) باشد ، گوگل توانایی درک آن را نخواهد داشت و مقاله ی شما را رد کرده و از مجموع سرچ خارج میکند یا بنا به چگالی کلمات در نتایج پایین تر قرار میدهد.
زبان نوشتاری : زبان نوشتاری شما نباید دیوانه وار باشد ، یعنی مقالات خود را نباید با زبانی عامیانه ای بنویسید،که قابل درک برای گوگل نیست .
مثال
کلمه ( نون ) بجای کلمه ( نان ) یا ( کلمه کلیه موارد ) بجای ( تمامی موارد ) .
لحن : شما باید بتوانید لحن نوشتاری را که مدنظرتان هست، به مخاطب انتقال دهید .
مثال
جمله ی “دوست دارم” را می توان به چندین لحن مختلف خواند. ( به صورت خبری، امری، تاکیدی و یا سوالی) . کار شما به عنوان یک مقاله نویس این است که ، به مخاطب منظور خود را از این جمله برسانید . اگر گوگل نتواند لحن نوشتاری شما را به درستی تشخیص دهد، مقاله شما را رد کرده و از مجموع سرچ خارج می کند .
توجه منظور از محدودی سرچ ، سه خط اول می باشد.
۲- ساختار یک مقاله ی استاندار برای سئو :
مقالات استاندارد ، ۵۰۰ کلمه ی ما همیشه باید به سه بخش تقسیم شود .
بخش اول : ورود هیجان انگیز ( آغازی شگفت انگیز )
“وای واقعا خوشحال شدم که چند دقیقه وقت صرف کردم که این مقاله را بخوانم”
سر تیتر :
سر تیر باید دقیقا حاوی کلمات کلیدی باشد . سرتیر ، برای گرفتن توجه بازدیدکننده و ایجاد انگیزه به خواندن ادامه ی مطلب است .
ایجاد هیجان :
شما باید با استفاده از ۱۷۵ تا ۲۰۰ کلمه برای مخاطب ایجاد هیجان کنید ، به روشی که مخاطب تمایل پیدا کند که مقاله شما را تا پایان بخواند .
مثال
انگیزه ی ایجاد شده در ذهن یک مخاطب : “وای واقعا چیزی آموختم، خندیدم ، و از خواندن این متن لذت بردم”
همانند جمله های استفاده شده : “هیچ جای دیگر این مقاله را نخواهید خواند”و یا “تا به حال هیچ کسی به شما این نکات کلیدی را نگفته است ”
مثال، اگر کمی به بنرهای تبلیغاتی یادگیری زبان انگلیسی توجه کنید ، این جمله را خواهید دید “چرا معلم ها زبان انگلیسی دوست ندارند شما به این کانال بیایید” تمامی این جملات برای ایجاد انگیزه در مخاطب است ، به طوری که تصور کند برای کسب از اطلاعات در مورد موضوع موردنظرتان، فقط به خواندن مقاله ی شما نیاز دارد .
بخش دوم : دادن اطلاعات در مورد موضوع موردنظر .
عنوان :
عنوان باید حاوی اطلاعات ادامه دهنده کلمات کلیدی اصلی باشد .
بخش اطلاعات :
با استفاده از ۱۵۰ تا ۲۰۰ کلمه به گوگل درباره موضوع مورد نظر توضیح دهید ، این توضیح باید شما تاریخچه ایجاد آن موضوع باشد . گوگل الگوریتمی دارد که از طریق آن می تواند یادبگیرد . وقتی شما تاریخچه یک موضوع را در متن خود قرار می دهید به گوگل کمک می کنید که در زمان کمتری بتواند نتایجی درستی را به مخاطب نشان دهد .
قسمت سوم : نتیجه گیری و ایجاد ارتباط .
سر تیر :
نتیجه گیری یا جمع بندی از تمامی توضیحات ارائه شده در متن مقاله ، برای الهام بخشی و ایجاد انگیزه ، منبی بر خرید یا نیاز به درخواست مشاوره با شما .
فاکتور USP :
فاکتور USP برای ایجاد انگیزش مضاعف برای مقایسه ی شما با رقبا است . مانند : حمل و نقل رایگان، مشاوره ی رایگان، پشتیبانی رایگان ، دادن جایزه .
لینک داخلی : لینک داخلی هدایت بازدیدکننده و ربات های گوگل به سایر بخش های سایت است . شما باید عنوانی را که قرار است به مقاله ی دیگر لینک دهید ، دقیقا تگ H1 آن مقاله باشد .
۳- تکنیک های استاندارد نگارش متن
۱- مقاله های خود را به صورت متن در وب سایت خود قرار دهید .
اگر مقاله ی شما در یکی از این قالب ها نباشد گوگل به آن توجهی نخواهد کرد .
۲- کد گذاری HTML باید صحیح باشد .
H1: دقیقا شامل کلمه ی کلیدی برای سئو باشد .
H2: پاراگراف ۱
H2: پاراگراف ۲
H3: پاراگراف ۳
لینک های داخلی
۳- تمامی متن شما باید با یک فونت نوشته شود ترجیحا Times New Roman.
۴- متای استاندار برای مقاله های سئو
عنوان متا ( حداکثر ۵۵ کارکتر ) : عنوان متا باید حتما شامل کلمه کلیدی شما باشد . در نوشتن عنوان متاها نیز دقت کند ، متاهای شما به حدی جذاب باشد که باعث جذب بازدیدکننده به وب سایت شما شود . مثل سئو ، بایدها و نباید هایی که هیچ کس به شما نمی گوید .
شرح متا ( حداکثر باید ۲۵۰ کارکتر باشد) :
همیشه به صورت مختصر توضیح دهید، چرا صفحه ی شما مناسب برای بازدید کننده است . هدف این است که بازدیدکننده به سایت شما مراجعه کند . مطمئن شوید که یک کلمه کلیدی را داخل آن قرار داده اید .
نتیجه گیری :
نوشتن یک مقاله کار سختی نمی باشد ، فقط کافی است شما تمامی نکات گفته شده در این مقاله را رعایت کنید تا مقاله ی شمانه تنها برای مخاطب بلکه برای گوگل نیز قابل درک باشد . در یک مقاله ی سئو باید هم علائم نگارشی به درستی رعایت شود و هم راهکارهای سئو . اگر می خواهید از مقاله های خود نتیجه ی مطلوب را بگیرید و در این زمینه نیاز به راهنمایی و یا مشاوره بیشتر دارید ، با دوستان ما تماس بگیرید آن ها مشاوره ی رایگان را در اختیار شما قرار می دهند .
اشتراک ها:سئو و بهینه سازی سایت | هرآنچه برای سئو باید بدانید | نکات کاربردی سئو سایت | اصول سئو